Tombola na svadbe

Profilova fotka
Ahojte nevesty, viac krát je tu spomínaná tombola na svadbe, mne sa to veľmi páči a tiež by som ju chcela, ale chcem sa opýtať, lístky do tomboly ste predávali, alebo ste mali iba mená hostí a tie sa žrebovali? Ďakujem
Odpovedať
ja som to mala takto: lístky som predávala, mala som 20 cien výherných a 10 nevýherných a hovorila som čísla od 1 až po 20, niekto nevedel či je výherný až pokial ho neotvoril, boli to poskladané lístky, chcela som to trošku inak, aby každý mal jeden, ale nepodarilo sa mi to ustážiť, tak určite tím niekoho pover, ja som ich mala len položené lístky na stole a nie každému sa ušlo, mala som na stole malú krabičku, do ktorej dávali peniaze. Určite si ju daj, veľmi sme sa nasmiali, ja som to moderovala, imrovizovala som.
Odpovedať
Profilova fotka
@kowbojka1 my sme si len napisali mena..prveho som vytiahla ja ako nevesta a ostatnych uz zreboli hostia :-) A pomahali mi pri tom druzicky. Tiez sme sa na tom velmi pobavili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka @jelsulka ďakujem a mali ste to až po polnoci či ešte pred? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kowbojka1 my po polnoci.. :-)
Odpovedať
@kowbojka1 My tiež plánujeme mať, ale tak okolo 22:30, keď tam už budú aj všetci večerní hostia, bo odčepčenie vychádza tak okolo 00:30 - to je tak na 30-45min, potom sa ideme prezliecť a to už sú 2h...a niektorí, ktorí musia ísť v nedeľu do práce - už budú odchádzať ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@kowbojka1 my sme to mali rovnako ako jelsulka a casovo sme to dali o 22hod. kedze po polnoci uz zacinal redovy tanec. Pred nim sme este supli svadobny kviz, na ktorom sa tiez vsetci ohromne zabavili. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kowbojka1 my sme mali tiež tombolu,starejší nám to pripravil po hlavnom chode,lístky som kúpila ja šatnové a rozdal to pred večerov hosťom je to super a perfekne sme sa zabavili a zasmiali :-)
Odpovedať
@kowbojka1 ešte pred, mala som svadobné šaty, pozri si moje fotky, mám tam aj s tomboly
Odpovedať
Profilova fotka
@kowbojka1 Ahoj, u nas mala tombola velky uspech. My sme pouzili na losovanie menovky hosti. A mali sme ju po obrade (pred pred vecerou), medzicasom, ked sme sa isli s manzelom fotit po obrade. :-)
Odpovedať
ahojky, zažila som svadbu s tombolou, kde sa lístky normálne predávali (trebárs ako na plese), čo by až tak nevadilo, keby mladý pán predávajúci nebol otravný jak komár. Bolo až trápne ako natískal lístky. Pri žrebovaní tomboly sme sa síce nasmiali, ale ani to nenapravilo zlý dojem z predaja lístkov....to len tak z vlastnej skúsenosti :-) .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?