Svadobný príhovor pre dvoch

Profilova fotka
Ahojte,chcem sa opýtať máte niektorá skúsenosť s tým že príhovor na svadbe majú dvaja ludia? Ako by to mohlo prebiehať? Chceli by sme to tak že môj svedok a snúbencov kamarát,no ako to skĺbiť do kopy? Majú sa nejak dopĺňať,alebo jeden prečíta svoj krátky a pot druhý svoj?
Odpovedať
nedávno som bola svedok na svadbe a zároveň ma nevesta poprosila o príhovor. No napokon mala príhovor aj jej kolegyňa, ktorá to pôvodne odmietla, lebo mala obavy. Dopadlo to tak, že až priamo na svadbe sme sa o tom obe dozvedeli, ale našťastie boli štýlovo celkom iné. Môj bol taký spomienkovo-príhodový a jej vtipný v nárečí. Takže nakoniec to bolo super :)
Odpovedať
No tak ja by som v tom teda žiadny problém nevidela. Podľa mňa by ho mohli mať aj naraz. Vieš väčšia dávka dojatia:) Ako podľa mňa to bude milé, lebo bude viac názorov a vypočujete si ho z rôznych strán. Osobne budeme mať tiež viac príhovorov, ale budú také prvoplánové, lebo necháme kolovať mikrofón, tak som sama zvedavá, čo si nakoniec vypočujeme.
Odpovedať
to nebude žiadny problém neboj. stačí keď sa dohodnú a napíšu si to spolu aby to nemali jeden o tom a druhý o tom a mne by sa to asi páčilo aj takým vtipným spôsobom, že jeden by vlastne začal tak ako keby vážne a ten druhý by ho dopĺňal nejakými vtipnými poznámkami k tomu čo on hovorí a by to vyzeralo ako, že mu to chce "pokaziť" ten pekný dojímavý príhovor a na konci by sa tak zladili do jednej nôty skončilo by to nejako tak, že by všetkým slzička vybehla :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja by som to nechala, nech je prihovorov viacej. tak by sa to aspon pacilo mne. nespajala by som ich dohromady. preco by aj mali byt spojene. taka chvila prihovorova celkom ozivi tu svadbu a myslim si, ze to bude take slzave okienko. jeden by mohol byt na zaciatku a druhy tak na konci. nech si to rozlozia a nedavaju ich spolocne.
Odpovedať
Teraz ma napadlo, ze my sme mali prihovory 3, ani sme to neplanovali. Jeden mal manzelov svedok - jeho brat, dalsi kratucky mal moj ocino, ze nam zela vsetko najlepsie a moja svokra. Ta si prihovor vobec neplanovala, len z hlavy hovorila, ale bol zo vsetkych najkrajsi a najdojimavejsi. Kazdy bol samostatny a bolo to velmi pekne spestrenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam90 nech si pripravia spolu ten prihovor a nech sa aj dohodnu kto co povie. Myslim, ze sa to da uplne v pohode zklbit. Ved vela krat maju dvaja ludia prihovor. A je to fajn napad, budete to mat super len to treba este dotiahnut do konca aby tam nenastal nejaky zmatok
Odpovedať
Moze byt pekne,ak budu mat obaja prihovor naraz a budu sa doplnat, len treba sa spytat aj ich, ci s tym suhlasia. Ja som tiez mala prihovor na kamaratkinej svadbe, precitala som ho bez problemov, ale asi by som mala obavy robit ten prihovor s niekym spolocne. jedine s niekym koho dobre poznam, ale aj to by mohlo vyzerat komicky. Kazdy chce dat do prihovoru to svoje a navzajom sa zosuladit moze byt super ale moze sa to aj nepodarit.... skor by som navrhla aby mal kazdy svoj prihovor, ale nie hned po sebe, jeden napr. pred jedlom a druhy pred tancom, po veceri, o polnoci...aby to nevyznelo ako sutaz v recitovani.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?