Svadobná hra

Profilova fotka
Nedávno som bola na svadbe, kde bola živá kapela a dobrý zabávač a chcela by som vám povedať o jednej dobrej svadobnej hre, keď už je dobrá nálada a kuráž. Hru zabávač nazval že Benátsky tanec..alebo tak nejak, hra spočívala v tom že vraj nastala potopa a preto muži musia partnerky preniesť do bezpečia. Voda je najprv po kolená, takže treba aby partnerky vyskočili mužom na chrbát. Hrá hudba a zmysel hry je v tom ,že sa čaká sa na prvých odpadlíkov , ktorí už nevládzu nosiť partnerky. Po určitej dobe vraj voda stúpla a treba aby si partnerky sadli mužom na plecia. Takže hudba hrá a muži nosia partnerky na pleciach a zase sa čaká na odpadlíkov, ktorí už nevládzu nosiť partnerky na pleciach. Nakoniec aj tak zostali tri páry a tak zabávač vymyslel finále tak, že muži si čupli do drepu, partnerka na plecia a takýmto spôsobom , v drepe s partnerkou na krku/to už bolo pre mladších../ vyštartovali ku fľaši šampanského-kto bol prvý-bol víťaz. Hra bola vymyslená dobre, lebo nasledovala po metlovom tanci, kde sa menia partneri, takže sa málokedy stane že muž nosí svoju partnerku a preto sa hra pre niektorých skončila hneď na začiatku, pri pohľade na seba,pri veľkom váhovom rozdiely niektorí usúdili že to asi nepôjde.. Ale keďže bolo už po polnoci a niektorí chlapci –„posilnený cesnakom a pivom“ dokazovali nemožné , tak aj napriek tomu že ja som zostala v páre s mladším a menším chlapcom , kde nebol medzi nami veľký váhový rozdiel,na moje veľké prekvapenie ma vydržal nosiť na pleciach skoro až do finále. Čo s takým chlapcom urobí zopár pohárikov...Niekedy aj Golema.
Odpovedať
Super napad!!! Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
To som rada , skús to na tvojej svadbe, ale táto hra sa hodí na svadbu kde je kolektív ktorý sa chce naozaj baviť, pretože aj na tej kde som bola ja boli dámy ktoré neboli ochotné si pokrčiť alebo vyhrnúť róbu keď si mali partnerovi sadnúť na plecia ,takže hádzali opovrhujúce pohľady a krútili hlavami..
Odpovedať
kocky, my nebudeme mat na svadbe ani starejsieho ani ziadneho dj-a - profika, ktory by robil zabavu, ale rada by som tam nejake hry nejak zakomponovala, zial, sama o ziadnych neviem. ake ste mali vy???? alebo ake poznate???? videla som tu take fotky v albumoch ako sedi nevesta so zenichom chrbtom k sebe a dvihaju topanky..to mi prislo celkom zabavne, len neviem, v com je princip hry...aj akekolvek ine napady a inspiracie by ma velmi potesili, dakujem.
Odpovedať
no ta hra je genialna,ja tiez ziadne okrem otrepanych Stolickovych tancov nepoznam.uz sa tesim na dalsie prispevky.to bude veselo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kacenqa zhrniem princip - mladi si sadnu chrbtom k sebe a kazdy ma dve topanky, v jednej ruke svoju a v jednej partnerovu. potom im dava niekto otazky typu kto sa bude starat o financie, alebo kto bude varit, kto bude menit plienky a moze to ist aj do pikantnych otazok typu kto sa prvy pohada so svokrou. na kazdu otazku musia mladi odpovedat zdvihnutim topanky - koho topanku kto zdvihne o tom si mysli ze danu "ulohu" bude v manzelstve plnit - ide vlastne o to dokazat ako su manzelia zladeni a ako sa poznaju. tak neviem ci som to vysvetlila dobre ale hadam sa to bude dat pochopit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?