Svadobná hra Koč. Neviete kde sa dá zohnať?

Prosím vás viete mi niektorá poslať celú hry o voze:-),princip spocival v tom, ze vybrali mladomanželov+ asi 10 svadobnych hosti, posadili ich na stolicky, ktore boli rozmiestnene v tvare voza. Vsetci sa mali na nom akoze viest, pricom kazdy predstavoval nejaku ulohu - kocis, kral, kralovna, predne prave koleso, predne lave koleso, zadne kolesa, (dalej uz nepamatam). Citali nam pribeh o tom, ako kral s kralovnou niekde sli a vzdy, ked v pribehu spomenuli slovo napriklad kral, musel sa postavit clovek, ktory predstavoval krala, ked povedali kocis, musel sa postavit ten, kto mal byt kocis a tak..... chcela by som ju na svadbe,ale nemôžem ju nikde zohnať :)))
Odpovedať
1
2
@janya0310 Ja mám tu hru, ale len natočenú. Ak chceš môžem ju dať do konca týždňa na net (link pošlem) a potom si ju prepíšeš.
Odpovedať
super dakujem :))) ...možeš mi poslať link :D
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, aj ja chcem taku hru....poslete mi?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj... ak by si bola taka zlata, poslala by si link aj mne??? dakujem :-)
Odpovedať
Aj mne prosiiim :) dakujem :)
Odpovedať
no, ja tu hru v podobne verzi hrala uz dvakrat na nejakych party a nemusi se jednat prece jen o vuz a nemusi hrat jen 10 lidi. Proste sezente nejaky text, jedno jaky, treba nejakou pohadku, napiste si to sami.... a rozdelte role. Ten kdo ma byt nejvic opily, toho jmeno by se v textu melo opakovat nejcasteji, skupinka lidi muze byt (kdyz pohadka) tak poddani, jini treba zebraci, je to uplne jedno. A pak muzou hrat vsichni. Priklad textu: Bylo nebylo, byl jeden SEDLAK, ktery mel KOZU. Byla to pekna KOZA, bila KOZA, hodna KOZA. SEDLAK se presto rozhodl svoji KOZU prodat. Proto sel SEDLAK i s KOZOU na TRH. Byl to velky TRH, siroky TRH, proste TRH plny LIDI. SEDLAK proto musel na TRHU mezi tolika LIDMI pro svoji KOZENKU dlouho hledat misto.... a tak to jde dal a dal. Pokazde kdyz se rekne slovo nekoho, kdo ma roli, tak ten musi vstat a pit... peknou zabavu:-) PS: pit muze i ten kdo text predcita
Odpovedať
Profilova fotka
@gaudi ja to poznam tiez. Ale pije sa teda len vtedy ked sa niekto pomyli a zabudne sa postavit, k comu moze velmi rychlo dojst.:)) Keby zakazdym tak to by uz bol celkom masaker:D Ale je to celkom zabavne.
Odpovedať
@kacennnka jojo, jak sem psala, ja to hrala na partys a ne na svatbach, takze nam slo o to se rychle a vesele opit;-) tak myslim ze moje varianta na svatbe je zas dobra varianta na zabavu pri unosu nevesty nebo zenicha...
Odpovedať
..mohli by ste niekto prosim vas pridat text tejto hry? nikde inde som to totiz nenasla, a z toho co som pocula, to je zabava.. vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to mali na svadbe teda dcéra je to boomba
Odpovedať
@radeno mozes prosim poslat aj mne link? Moze to byt super, aj pre ludi co budu mat zahranicnych hosti, ja budem mat asi tak 5 ale viem si predstavit ze by niekto bol napriklad kral, akurat by sa hovorilo v texte ze king, a vlastne by slo aj o to aby v slovencine rychlo identifikoval to slovo, hm snad to nestrati na vtipnosti:)
Odpovedať
@andrea9999 @katuliik dievčence máte IP.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@radeno môžeš ju aj mne poslať :) Ďakujem
Odpovedať
aj mne prosím. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Má niekto tú hru prosím ???? @radeno @katuliik @andrea9999
Odpovedať
baby poslal vam radeno ten link? ak nie, mozem vam aj ja poslat, len dajte vediet
Odpovedať
@katuliik posli mi to prosiiiiim. vdaka
Odpovedať
@katuliik aj ja si prosím poslať
Odpovedať
@katuliik mne tiez prosim :)
Odpovedať
ahojte, babenky, mate niektora spisanu tu hru? vyzera to byt riadna zabava, hlavne ked uz polovica ludi ma "trochu vypite" :-D
Odpovedať
mam to napisane, podla videoukazky, ale rodina mi to vypiskala ze ake trapne tak u nas to nakoniec nebude. Jazda na koči (a sadnut) Takže, milý kočiš, privez koč, zapriahni kone, nevesta a ženich chcu isť na vylet. (No sice nejak spomalene ale sa časom dostanu do tempa). Kočiš odíde, privezie koč, zapriahne kone a čaká nevestu a ženícha. Nevesta a ženích schádzajú dole schodmi a hovoria kočišovi. Kočiš kočiš, náš milý kočiš, dnes by sme sa chceli povoziť na koči.Je koč vyčistený a kone očesané? (No vidite ako sa tie kone polepšili).Kočiš odpovedal.Koč je pripravený, kone očesané, može sa vyraziť. A tak koč s nevestou a ženíchom si to vali peknym jesennym lesom. Kone bežia po ceste pokrytej pestrym listim (ale ani nejedia neviem čo su to za kone). Po chvili sa ženich opytal nevesty či si nechce dať malú pauzu. Nevesta suhlasi.A tak ženích hovorí kočišovi. Kočiš kočiš, náš milý kočiš, zastav prosím ťa kone a koč. Nevesta a ja (teda ženích), si chceme trochu nohy natiahnuť. Kočiš zastaví kone, nevesta a ženích možu vystupiť z koča. Kone dostali trochu ovsa, (aspon trochu zaerdzite, ked ste dostali) a po malej chvili nevesta a ženich znovu nasadli do koča a pokračovali ďalej. Potom sa však ozvalo silné škrípanie a buchot. (urobte trochu buchotu škripania). ženich vystrašeny sa opytal kočiša. Kočiš kočiš čo sa stalo. (rychle tempo) Kočiš odpovedal. prave predne koleso sa polamalo. kočiš zoskoči z koča, a opravuje polamane prave predne koleso. kočiš skontroluje prave predne koleso, lave zadne koleso, prave zadne koleso, a ešte všetky kolesa,a ženich sa spytal opať kočiša. kočiš kočiš, naš mily kočiš, je opať všetko v poriadku? a koč pripravený a kone napojene? Kočiš ubezpeči nevestu a ženicha, že kone a koč su v poriadku, a može sa pokračovať v jazde Ked pridu domov kone sa zastavia.Nevesta a ženich si vystupia z koča Kočiš odpriahne kone a zavedie ich do stajne. Nevesta a ženich hovoria kočišovi. Kočiš kočiš, naš mily kočiš nemaš ešte svalovicu? (to tu nebolo som sa pomylil). Takže ešte raz, Nevesta a ženich hovoria kočišovi. Kočiš kočiš, naš mily kočiš, ďakujeme ti bola to nadherna jazda.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@katuliik mozes to prosim ta aj mne poslat?dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte, môžete prosím aj mne poslať to video? ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ak by sa dalo, bola by som rada, ak by ste mi to preposlali :)
Odpovedať
@katuliik prosim o zaslanie toho linku, dik
Odpovedať
aj mne prosííííííííííííííím pošlite link na túto hru, vyzerá to dobre, ďakujem pekne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
aj ja poprosim ten link.dakujem!:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si ten link tiez prosim do IP, dakujem krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@radeno možem ťa poprosiť
Odpovedať
Profilova fotka
@radeno možem ťa poprosiť o text alebo link ???
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?