Svadba po druhý krááááááááááát

Profilova fotka
ahojteee ;-) ..PROSÍÍÍÍÍM-máte niekto skúsenosti so svadbou po druhý krát??aké šaty,zvyky,program??? :-| :-| ĎAKUJEEEEEEEEEEEEM
Odpovedať
Profilova fotka
Proste inak..dospelejsie...s nadhladom...pre seba...nekonvencne, nekonzervativne, nesilene...nech je to oslava lasky a zivota...drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
@denisagaz niektore nevestičky, si obliekaju svadobne šaty ivory farby .
Odpovedať
@denisagaz tak keby som sa ja vydavala 2x , co dufam ze sa nebudem, tak urcite by som uz nebola v klasických svadobnych satach nakolko mam 2deti a prislo by mi to dost trapne hrat sa na "panensku" nevestu. Ja by som spravila gardenparty a na sobas by som si obliekla nieco ako spolocenske saty asi kremove, kedze v bielom som ako smrtka (nehodi sa mi)
Odpovedať
ja si to idem po 2x vyskúšať o mesiac :-) šaty mám dlhé, pudrovo ružové, šité podľa mojej predstavy. obrad aj hostina budú na jednom mieste, zvyky ani program nechystáme žiadne, iba prvý manželský tanec a potom dj. obliekať sa budem v hoteli, kde bude svadba. k "oltáru" ma povedie syn (10 r.) je hrdý, už sa na to teší a dcérka ponesie obrúčky (hádam ich nestratí). oproti prvej svadbe verím, že to bude nenútenejšie, menej stresové a hlavne podľa našich predstáv. a bude tam viac detí :-) urob si ale svadbu takú, ako si ju predstavuješ ty, nie niekto iný! bola som aj na druhej svadbe, ktorá bola naozaj vo veľkom štýle, kde nevesta mala dlhé biele šaty a zachovala úplne všetky zvyky :-) mala to tak, lebo sa jej to tak páčilo a nikto to neriešil. veľa šťastia!
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som kľudne volila biele...ale nie typické svadbne s nejakou obrovskou sukňou..ale jemné, ženské....no biela je biela :) výnimočná.... Alebo IVORY farba je teraz veľmi IN, romantická ...... HLAVNE : ...riad sa podla seba :) uži si to! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ĎAKUJEEEEEEEEEEEEEM vám veľmi pekne za rady ;-)mám určité nápady a potrebovala som sa uistiť ;-) ;-) svadba bude v septembri.. ;-) rozhodla som sa pre biele šaty,ale bez spodničky,-úplne jednoduchéééééééé...rozmýšlala som nad ivory ,ale na svadbu sa mi hodia biele šaty nevesty aj keby to bolo po stýýý krát..tiež si myslím,že zvyky žiadne nebudú- iba prvý manželský tanec... misela12 - ďakujem za nápad,aj ja mám 11 ročného syna,ktorý by ma mohol priviesť k oltáru-fakt úžasný nápad 8-) druhý chlapec má len 8 mesiacov,takže ten nám prstienky doniesť nemože :-D :-D ale može to byť krásne na tvojej svadbe ;-) ďakujem ešte raz a prajem Vám pekný večer ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@misela12 ešte predsa jedna otázka..sa nebudeš vobec prezliekať do druhých šiat??
Odpovedať
@denisagaz ale áno, plánujem sa prezliecť do niečoho pohodlnejšieho, vyberiem asi nejaké letné šatočky zo skrine :-) prajem príjemné prípravné dni, žiadny stres, len veľa radosti! a krásnu svadbu!
Odpovedať
Profilova fotka
@misela12 čiže neriešiš nijaké spločenské šaty????JA by som chcela určite krátke,ale nejaké marhulove,alebo vo farbe kravaty mojho partnera-fakt neviem,aby zase aby bolo vidno KTORÁ je nevestičkaaaa,nééé??? :-D :-D :-D
Odpovedať
@denisagaz nie, neplánujem popolnočné šaty nejako špeciálne chystať. zatiaľ. ak mi nejaké padnú do oka, nevylučujem, že si nekúpim, ale budeme mať svadbu začiatkom augusta (predpokladám teda, že bude teplo) a bude nás o polnoci cca. 18-20 zabávajúcich sa, takže nejdem do toho príliš investovať. spoločenské určite nie, ja budem mať totiž tie svadobné také skôr spoločenské ;-)
Odpovedať
aj ja sa idem vydavat po druhykrat mam po 40 ke saty mam biele v predu kratke vzadu po clenky tiez mam nervy co kto povie ze aha dala si biele saty ale je to nas den tiez dame prvy tanec a potom ziadne sutaze hry a podobne veci len tanec zabava a jedlo po polnoci mam bielo modre kratke saty
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?