Svadba bez tradičnej odobierky

Ahojte viete niekto poradit ako zorganizovat svadbu bez tradicnej odobierky pri ktorej sa dakuje rodicom, nakolko to nie je z rodinnych dovodov mozne (niektory rodic nezije, ale ten druhy uz ma partnera; a iny z druhej rodicovskej dvojice sa vola na svadbu len zo slusnosti kvoli inym problemom ) ? Myslite, ze je vhodne to len vynechat, alebo nejako inak vyriesit?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tak to proste vynechajte,niekde sa to uz vobec nerobi,modernejsia doba....ale ja si myslim ze to ani netreba alebo nech kazdy zvas si ak chce podakuje osobne rodicom este doma ak chce....my ideme mat tiez svadbu v septembri a asi tiez to nebudeme robit lebo tiez moj ocko uz nezije...a budeme mat len taku malu svadbu rodicia a svedkovia a nasa dcerka...dufam ze to bude fajn...ale je to len moj nazor....
Odpovedať
@katarina139 My sme odobierku nemali, od zaciatku som ju absolutne odmietala a tak aj bolo..Nasilu recitovat nejake basnicky a ine hluposti, aby som sa citila trapne vo svoj svadobny den, tak to nie..Rodicia spociatku s tym mali nejaky problem, lebo "Ked sa oni brali tak to muselo byt", ale zmierili sa s tym..
Odpovedať
My sme sa tiez dohodli so starejsim,ze odobierka nebude,a stretneme sa s nim az pred kostolom.hoci mam rada svojich rodicov,ale odobierku absolutne odmietam a moja mama to len privitala :) tiez mi bolo povedane,ze sa odobierka pomaly vytraca,takze nic sa nestane,ked nebudes mat odobierku :) je to tvoja svadba,mas pravo si ju zariadit podla seba a nie podla druhych iba preto,lebo sa to patri :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
My odobierku tiež mať nebudeme....
Odpovedať
ani my nebudeme mat odobierku... stretneme sa vsetci pred kostolom
Odpovedať
Profilova fotka
Ani my nemame:) vsetci pridu do kostola a to najlepsie 'ja' pride nakoniec:)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina139 my sme si tiez urobili taku svoju odobierku. Len my, nasi rodicia a vobec nebola taka tradicna. Zo zaciatku sme rozmyslali, ze vobec nebude. Takze si to urobte podla seba. Je to vas den. 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?