Svadba bez odobierky

Má s tým niekto so svadbou bez odobierky a falošných neviest???
Odpovedať
Profilova fotka
my nebudeme mať - som síce za tradície, ale 1 vec je tá, že bývam v činžiaku, kde by to podľa mňa nemalo žiadne čaro a 2.vec, povedali sme si, že svadba začína pred kostolom sobášom, nič pred tým nebude (keďže sa pôjdeme fotiť a chceme mať aj trochu kľudu v rámci možností) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niki22 samozrejme :) my sme si robili zraz pred sobasom v podniku, kde bola potom aj hostina, starejsi iba vsetkych privital a pozval na obrad :)
Odpovedať
my bývame tiež na byte a fakt si neviem predstaviť kam by som všetkých natrepala
Odpovedať
My budeme mať svadbu tiež bez odobierky a myslím, že to v pohode prežijeme ;-) Je to síce milý zvyk, ale tak maximálne na dedine, keď niekto býva v dome a má záhradu, môže si pozvať ľudový súbor a každý sa má kde postaviť...Takú svadbu som zažila a to bolo veľmi pekné. Napriek tomu, my nie :-)
Odpovedať
Pripajam sa k svadbe bez odobierky..my budeme mat sobas mimo mojho bydliska, takze koniec koncov ani nema kde ta odobierka prebehnut..a rovnako ako Ivkulka..svadba pre nas, a hlavne pre svadobcanov zacne az pred kostolom pred sobasom..do vtedy nech si robi kto chce, co chce..my sa budeme fotit, urcite sa budu este dloadovat posledne upravy..takze myslim, ze toho bude dost aj bez odobierky..
Odpovedať
Už som premýšlala aj nad tým, že to urobíme v svadobnej sále pred obradom (odobierka, podakovanie rdičom, požehnanie....) so všým všudy ale stále sa neviem rozhodnúť,má to svoje plusy aj mínusy
Odpovedať
Profilova fotka
uz sa to tu riesilo x krat ... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... http://www.mojasvadba.sk/forum/obrad/... :-)
Odpovedať
My sme tiež mali svadbu bez odobierky. Rodina sa zhromaždila v kostole, rodičia nám dali pred obradom požehnanie a my sme potom ďakovali rodičom na začiatku svadobnej hostiny. Bolo to pekné a menej chaosu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?