Súbor na svadbe

Ahojte, viete mi poradiť nejaký súbor na čepčenie okolie PE, PD? ;-)
Odpovedať
Kamoska z Oslian mala na svadbe normalne Vtacnik a bolo to peknucke :) Ale cepcenie ti nemusi robit iba subor ak nechces. Normalne ti to vie urobit aj starejsi so druzickami..
Odpovedať
Ja by som si vystacila aj s tym starejsim alebo so zivou hudbou, ktora nam bude hrat, lebo aj oni to robia. No drahy by chcel subor :). Tak zistujem :D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to keď to vie urobiť aj starejší a kapela, ktorú budeme mať tak je podľa mňa zbytočné ešte nejaký súbor zháňať, zbytočné peniažky navyše, ktoré by ste mohli minúť ešte na niečo iné. Skús mu to takto vysvetliť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja súhlasím s maciinou, bude to asi zbytočné dávať ďalšie peniaze za súbor keď už máte rezervovaného starejšieho a aj skupinu tak mi to príde už také navyše. Možno to bude pre teba aj také osobnejšie :)
Odpovedať
@malablondina Ahoj, my sme mali súbor a bolo to veľmi krásne,. Mladé dievčatá v krojoch spievali pri sviečkach doprevádzané harmonikou.. Čepčenie rozplače, dojme, rozosmeje, pobaví ale hlavne zanechá silné emócie a to nedokáže žiadna kapela so starejším . Čo sa týka sumy, tak sme sa vedeli dohodnúť.
Odpovedať
@germa a vedela by si mi na nich kontakt dat?
Odpovedať
taaakže, subor som uz zohnala. drahy sa tesil tak jupiii :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?