Prskavky na svadbe - aké dlhe ste kupovali?

Ahojte, prosím Vás nevestičky, ktoré ste zapaľovali prskavky na svadbe, akú dĺžku prskaviek ste kupovali? Stačia 40cm? Nezhoria veľmi rýchlo? 70cm mi prídu už veľmi dlhé. Ďakujem za rady :-)
Odpovedať
Ja som mala 70 cm, podľa mňa to je minimum, lebo kým sa všetky zapália a ľudi akus usporiadajú, tak aby fotograf stihol aj fotiť - a čím dlhšie môže fotiť, tým lepšie... len pozor, nech sú všetci v dostatočnej vzdialenosti od teba, šaty bývajú dosť horľavé (u nás to kontroloval fotograf, aby boli všetci dosť ďaleko a aby nevesta nezhorela ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chcete robit aj fotky tak cim dlhsie tym lepsie lebo ako pisala m, chvilku trva kym si ich vsetci zapalia tak aby ste mali cas este rychlo urobit nejake pekne fotky :)
Odpovedať
@m126 super, ďakujem za rady aj odpoveď :-)
Odpovedať
@brilianta1 áno, je to pravda, skúsim teda kúpiť tie dlhšie :)
Odpovedať
@m126 a ešte prosím ťa, koľko potrebujem pre cca 100 hostí? myslíš, že stačí 50ks? aj tak nepôjdu určite všetci :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mar_tina9 V pohode :) Podla mna tych 50 bude stacit, vsetkych 100 hosti nemusi chodit von, aj tak su tie fotky krajsie ked su zblizka a keby tam bolo tolko ludi tak by sa to nedalo tak aby ich bolo vsetkych vidno :)
Odpovedať
Profilova fotka
isto dlhsie tie prskavky a pocet by som dala aspon 70, ak chcete mat pekne fotky tak ich podla mna za tu chvilku co kazdemu dohori jedna prskavka nestihnete urobit
Odpovedať
Ja som objednala 100 ks 40 cm...chcem dat sviečky, aby si viacero ludi mohlo zapáliť prskavky naraz...kupila som aj nejaké 70 cm, ale tie chcem použiť na kreslenie vo vzduchu, tak hádam to vyjde tak ako si to predstavujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@babu28 kreslenie vo vzduchu?? Čo to je prosím ťa??
Odpovedať
@divalusik to by aj mňa celkom zaujímalo :d
Odpovedať
@patinka87 zatiaľ som objednala tých 50, keď tak dokúpim, ale dobrý postreh, že možno by si niektorí mohli zobrať aj po dve prskavky a postupne ich zapáliť
Odpovedať
@babu28 tiež som pôvodne objednala 100ks 40cm, ale zrušila som to, lebo už som si nebola celkom istá či sa to stihne :) ale zas, keď bude viacero sviečok aj zapaľovačov, zápaliek, tak by sa mohlo :) @divalusik @blossom1 a kreslenie vo vzduchu podľa mňa myslela tak, že keď sa nastaví nejaký špeciálny režim na foťáku a človek nakreslí do vzduchu s horiacou prskavkou napr. srdiečko tak na fotke pekne vidno celú dráhu ako išla prskavka a reálne tam vznikne srdce :) je to fakt pekne, len to musí fotograf vedieť :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
co sa tyka poctu podla mna staci, ak bude polovicny pocet ako hostia
Odpovedať
@mar_tina9 ono všetkých tam aj tak nebudeš mať, lebo to je veľa ľudí a to je ťažké ukorigovať a niektorí starší nepôjdu. mne išli ale skoro všetci ľudia (nás bolo ale len okolo 40, tak sa viac dalo sledovať, že čo sa deje). a niektorí mali aj dve prskavky (ale niektorí asi nechceli, alebo mali jednu spolu s dieťaťom). ono to zas nie je až tak drahé, tak ja by som radšej zobrala viac, ak chceš volať všetkých, aby sa necítili vynechaní. alebo sa dohodni len s najbližšou rodinou a kamarátmi, že pôjdu len oni. @divalusik @blossom1 takto nejako to vie vyzerať: http://www.advancedpyrotechnics.com/w... len sa pri tom ľudia nesmú hbať (okrem ruky), inak by boli rozmazaní, keďže tam je dlhý expozičný čas.
Odpovedať
@divalusik
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pomaly začínam riešiť program svadby. Napr. túto akciu s prskavkami ste mali o koľkej? A páčilo sa to vôbec ľuďom? A kde ste kupovali prskavky? Vďaka za odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@babu28 jeeej, to je ake pekne ;-) ;-) :-)
Odpovedať
@babu28 krasne fotky wauuuu
Odpovedať
Profilova fotka
@babu28 aha, takéto fotky. Tak už konečne viem, aké si mala na mysli. Ale poviem ti pravdu, že som nevedela, že sa s prskavkami dajú spraviť takéto pekné a zaujímavé fotky.
Odpovedať
Tiež som to objavila náhodou...je viacej internetových obchodov...staci dat do Google svadobné prskavky
Odpovedať
Profilova fotka
slečny a z akej stránke objednávate prskavky? :)
Odpovedať
Aj ja by som chcela poradiť odkiaľ najlepšie objednať :)
Odpovedať
ja som objednala z jutomshop.sk, dodanie rýchle, cena dobrá :)
Odpovedať
Profilova fotka
My 90cm
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ahojte, prosim vas a kde ste kupovali prskavky? neviem najst nic za normalnu cenu..ani na ALI neviem najst. dakujem
Odpovedať
@silvia7979 ja som kupovala 70cm cez eshop ktorý mi cez heureku vyšiel ako najlacnejší. Aj s dopravou ma vyšli ani nie 14€😊
Odpovedať
Profilova fotka
70cm na odporúčanie fotografky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@silvia7979 Ahoj, ja som objednávala z pyromaniak.sk 40cm prskavky, poštovné je síce drahšie.. ja som si ho rozdelila na polovicu s kamarátkou, čo tiež brala na svadbu. Čo sa týka dĺžky, kamarátka to už na svojej svadbe využila a ja myslím, že stačili v klude aj 40cm :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?