Program pre hostí

Profilova fotka
Ahojte všetci , moja svadba bude 19.05.2012, a mám jeden problém a to aký program mám vybrať pre hostí aby sa mi na svadbe nenudili. Je toľko toho ,že sa neviem rozhodnúť. Môžete mi pomôcť ????? Čo je také naja čo sa Vám niektorým osvedčilo..... Ďakujem moc pekne za rady a nápady ....
Odpovedať
Profilova fotka
@helesovam no osobne si myslim, ze ak mas na svadbe dobru hudbu, tak sa hostia nemaju kedy nudit :) ale ked uz nejaky program chces, tak vacsinou sa robi tombola, rozne typy tancov - stolickovy, s balonmi, metlovy... Popros niekoho,nech ti s programom pomoze. Niekedy tieto veci robi aj starejsi, ja som bola na kamoskinej svadbe a bola som prekvapena aku zabavu tam roznymi hrami urobil.
Odpovedať
Profilova fotka
idealne podla mna je zohnat cloveka ktory ti zabavu zorganizuje podla predstav... my mame zajednaneho starejsiho v komb. s dj a prebrali s nami aj hudbu aj vsetky svadobne aktivity ktore sa vyskytnu :)) nemas starost
Odpovedať
Profilova fotka
Babule, juj dakujem Vam za odpovede, tesima ze aspon niekto sa nasiel a napisal par riadkov..... mne svadbu usporiadava agentura pretoze ja nemam ako si ju sama organizovat kedze zijem v zahranici a pridem tyzden pred sobasom . Agentura ma v ponuke len zacepcenie a vystihovanie srdiecka. Hudba bude dobra o to sa nebojim a tak isto budem mat aj starejsieho ale ten nas poprosil aby sme si vybrali program aky chceme a on to potom bude riadit kedze je tych programov viac, tak som chcela co je take dost osvedcene.
Odpovedať
Profilova fotka
@helesovam Skús pozrieť aj tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/a.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@helesovam ahoj, mne sa paci ako sucast rogramu ta hra, kde mladomanzelia maj v ruke bud baloniky, alebo topanky, sedia chrbtom k sebe a bud starejsi, alebo niekto iny cita otazky typu, kto bude hlava rodiny, a oni dvihaju modry alebo ruzovy balonik.celkm vtipna je aj prisaha svokier, klobukovy tanec. spoznavanie snubencov podla ohmatania kolena(to je zabava, ale ako nevesta by som to nechcela zazit) hlavne si daj pozor, ak budete zapajat hosti, napr. pary, aby sa nevyberalo len tak nahodne. zazila som na 1 svadbe, ked vybera starejsi, ze mala slecna svojmu partnerovi vajicko z kinderka pretiahnut cez nohavice z 1 nohy do 2hej, a kedze si neboli az taki blizki a boli hanblivi,odmietli a ked ich do toho okolie povzbudzovalo, citili sa urcite trapne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďaujem Vám vemi pekne za každú radu je z čoho vyberať, a určite niečo použijem....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?