Príchod ženícha k nevestinmu domu

Prosím, poraďte. Neviem, čo mám vymyslieť, keď si ženích príde po mňa. Nemáme starejšieho. Zväčša viem, že sa to tak robí, že sa mu ponúknu 2 iné ženy a nakoniec prídem ja. Ale ja by som bola za niečo iné. Len mi nič také nenapadá. Napadlo ma jedine, že by mu mamina položila pár otázok o mne. :-| Ďakujem za každý tip alebo radu. :-)
Odpovedať
Tie otázky sú podľa mňa veľmi dobrý nápad. Nech sa ho spýta nejakých 5 a keď odpovie napríklad aspoň na tri správne (ale hádam odpovie na všetky dobre :D ) tak si ťa môže zobrať. Aj keď si myslím, že doterajšie tradície sú pekné, dá sa to vyriešiť aj takto kreatívne. Je to vaša svadba tak aby ste boli vy spokojní :)
Odpovedať
Vsak si si to celkom pekne vymyslela. Jednoducho a trefne. Tie otazky ti podla mna budu snazit a mozno bude pri odpovediach aj sranda. No mozno by bolo lepsie ak by ich kladol tvoj otec. Otcovia taketo veci vedia ponat tak inak a uvidis aj sa nasmejete a aj slzicky budu padat. Nerob si z takychto veci tazku hlavu lebo ako sama vidis riesenie pride len tak z nicoho nic ;-)
Odpovedať
Ďakujem baby, ste zlaté. :-) Žial tatino mi zomrel pred rokom. :-( Preto to bude na mamine. Tak snáď to nejako zvládneme.
Odpovedať
@iwiqu mne take urobili tety, ani som nevedela ze su niekde take zvyky, brala som to ako "rodinny humor" Prisiel po mna, mama otvorila a ze co chce, ze nevestu tak priskocila jedna teta tucna :-), tak ze taku mocnu nie, tak vyskocila druha teta a tak sa mu poponukali a potom vystrcili mna ( tiez bez chlapa sme len babinec)
Odpovedať
Kazdy si to moze spravit podla svojho, co je si myslim aj najlepsie a tak to budes mat presne podla seba. Niekde to robia totky ide zas starejsi ono spôsobov je vela. Tazko sa to len tak skatulkuje ale niekde to je zvyk ide zas nie. Podla mna si najdolezitejsia ty takze si to prisposom tak aby to tebe bolo dobre ;-)
Odpovedať
Sa mi páčia takéto všeliaké zvyky. Pomaly v každej rodine je niečo nového, čo je podľa mňa fajn. Lebo keď si tu o tom tak píšeme, dávame tým nevedomky inšpiráciu aj iným nevestám. U nás sa po nevesty chodí napríklad v deň pred svadbou. Schádza sa len najbližšia rodinka tak to je zas o niečom inom. A v deň svadby je už len fotenie obrad a hostina ;-)
Odpovedať
@iwiqu myslim, ze najlepsie budes mat, ked sa budes drzat tradicii. Mozes ukazat nejake ine dve baby a potom ked tak este mamina moze polozit zopar otazok o tebe aby sa uistila, ci ozaj vie o tebe vsetko. Ak ano, tak si ta bude moct zobrat. (Len horsie potom bude, ked nezodopovie spravne) ale tak to sa snad nestane
Odpovedať
Tradície sú fajn dodajú tomu také čaro ale nie je na škodu si veci spraviť aj po svojom. Prečo nie ak by sa ti to páčilo inak tak si to sprav podla seba. Nikde predsa nie je napísané, že to nemôže byť tak alebo onak. Otázky sú podľa mňa fajn. Aspoň sa nasmejete ak neodpovie správne a tak aspoň z vás opadne kúsok toho stresu.
Odpovedať
@iwiqu neboj sa, všetko zvládnete. Ocino Vám bude zhora pomáhať a bude sa radovať zo svojej dcéry:-) Spravte si tak, ako sa Vám páči. Ak chcete tradíciu, tak zachovajte tradíciu a ak chcete byť iní, tak si vymyslíte inú odobierku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?