Prezliekanie sa na svadbe po polnoci. Áno či Nie?

Nevesticky ktore z vas sa prezliekaju po polnoci a ktore nie??? Aky mate na to nazor???
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa prezliekam :)
Odpovedať
aj ja by som sa mala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/p...
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím jednoznačne ÁNO pretože po polnoci si už žena nie nevesta. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
záleží na tebe či chceš či nie,ak máš pohodlne ľahké šaty bez korzetu tak sa ti ani nebude chcieť.ja sa prezliekam práve kvôli tomu,nech si dám po polnoci ľahké šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa neprezliekam.. chcem si tie saty uzit co najdlhsie...
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja sa neprezliekam - ked mozem tie saty len raz v zivote, tak v nich vydrzim aj keby co bolo :-D
Odpovedať
ja som sa neprezliekala saty su moje tak som si ich chcela uzit co najviac.... ak mas saty pozicane tak je to asi lepsie ked sa prezlecies aspon ich nedomazes ale ak ich mas kupene je tvoj den a mala by si si ich nechat na sebe az do rana :-D
Odpovedať
ja osobne nevidim vyznam v prezliekani sa... ved je to svadba - na ples mozem ist este stokrat v obyc. satach, nevesta som len raz. A stalo by to len dalsie money.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa neprezliekla a nelutujem, uzila som si saty, kazdy videl, ze som nevesta, po polnoci som si dala dole zavoj (lebo som uz bola zena) a navyse mi odpadol stres s hladanim dalsich siat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa budem urcite prezliekat :)
Odpovedať
ja sa budem prezliekat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja ešte nie som pevne rozhodnutá, ale tiež rozmýšľam nad tým, že sa neprezlečiem, lebo si chcem tie šaty užiť, čo najdlhšie...nevesta som len raz :-)
Odpovedať
neprezliekam sa, saty mam svoje, ziadne kruhove spodnice, lahucke, takze vytancujem sa a vyskacem v nich :))....a to ze som po polnoci zena????....zena budem do konca zivota, nevesta len raz :DDD...a ako uz bolo spomenute vyssie, odpada stres a strata casu s hladanim, skusanim popolnociek a samozrejme peniaze za komplet doplnkov- topanky, bizuteria..blabla bla...
Odpovedať
ja sa tiez budem prezliekat, ani som nad tym nerozmyslala, ze by som bola cely cas v svadobnych, cely vecer pretancujem a predsa len v popolnocnych sa mi bude tancovat lepsie, budu aj lahsie aj kratsie :-D
Odpovedať
Ja som sa prezliekla. Dokonca som sa uz na zaciatku hostiny tesila, ako ich vyzleciem... Saty mi totiz zo spodu namokli, kedze prsalo a boli tazke.. mala som pocit, ze sa mi vyzliekaju... Ale potom ked vyschli, tak som si ich uzila.. :-D Neprezliekat sa, nad tym som ani neuvazovala, kedze som chcela mat co najviac tradicnu svadbu... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite ano o polnoci uz som umierala od odrenin ktore mi saty sposobovali. Ja som za prezliekanie
Odpovedať
ja som za prezliekanie...teraz si mozno niektore neuvedomuje ake to je ,,ak maju tazsie saty,, ci to zvladnu alebo nie....ale ja sa urcite prezleciem....
Odpovedať
Ja som za :), ale vela zalezi od typu svadobnych saticiek...
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa budem prezliekat, ale saty planujem kupit, takze v nedelu este bude u nas obed s ludmi co neboli na sale,takze v nich budem pobehovat a potom este v pondelok obed u mojho buduceho, tak tam v nich tiez planujem byt a potom sa fotit pojdeme, takze zas saty a potom chata s kamosmi a tak ich uz asi uplne donicim :) takze planujem si ich uzit naplno aj ked po pol noci sa prezleciem :)
Odpovedať
aj ja sa prezliekam, pretoze svadobne saty su sice prekrasne, ale po polnoci je uz clovek unaveny a predsa popolnocky su ovela lahsie ako svadobne saty aj vzdusnejsie aspon tie moje :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?