Prenesenie cez prah

Profilova fotka
Necesticky nie idealnych mier ako riesite prenasanie cez prah? Kedze mna moj priatel asi neunesie, takze potrebujem to nejak vyriesit... Poradte ako?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme cez prah jednoducho preskocili ;-) a bolo to podla mna super. Bala som sa o kruh, saty, o seba a hlavne o neho :-D a ked sme dosli domov, tak ma symbolicky preniesol cez prah ;-) A bolo to len "nase" sukromne prenesenie sa do noveho zivota ;-)
Odpovedať
No mna prenasat nebude, nechcem aby ho seklo v krizoch :-). Bola som na svadbe, kde ziadne prenasanie cez prah nebolo a nikomu to ani nechybalo.
Odpovedať
ahoj, my sme na tom podobne, jednoducho ho nebudeme mať, asi sa chytíme za ruky a prejdeme samy k stolu. Veď mám vlastné nohy:) a dokonca nebudeme mať ani zdvíhanie na stoličke, pretože sa aj bojím toho aby sme nespadli,takže si podľa mńa s týmto nemusíš lámať hlavu.
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelik0209 ahoj ani mi sme neprenasali, kedze je moj manzel vozickar.... my sme po obrade boli na kratkom foteni, kym si hostia nasli miesto a dostali pripitok .... nas potom sprevadzala hudbicka (kapielka co sme mali 2x chlap), vsetci tlieskali a my sme boli stredobodom poroznosti :), tak to bolo prijemne, ze som zabudla ist dalej ... :D
Odpovedať
Ja s tym mam tiez problem , sa bojim ci so mnou nespadne a ci ma unesie ale priatel na tom trva. Inak by sa necitil byt chlapom :D aspon mam z neho taky pocit. takze pravidlen skusame ci ma unesie a posilnuje ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?