Poznáte hru "Rodina v Zoo" alebo podobné?

Profilova fotka
videla som ruske alebo take niejake video aj ste to tu spominali no neviem najst tu hru vyzerala siper mozte mi prosim.poradit?Dakujem 😊
Odpovedať
Rodina v zoo som videla nedavno v jednom videoklipe, je to na ten podobny sposob ako je robena hra Kočiš. Len ludia mali masky na hlave :D https://www.youtube.com/watch?v=FfAIR... 25 minúta ;)
Odpovedať
Našla som ju, ale je v poľskom jazyku, tak ju preložím a postnem ;)
Odpovedať
Posielam hru Rodina v ZOO, nie je to nič špeci, ale nejako som to spracovala podľa seba lebo poľský to znelo strašne, nemalo to riadne ani dej :) Rodina v ZOO K hre je treba 14 svadobčanov ( Je možné to zredukovať na 1 tým v prípade menšej svadby) 14 stoličiek, ktoré sa rozložia štýlom: 7 stoličiek vedľa seba, 7 naproti nim, čiže účastníci hry sedia k sebe čelom/oproti. Určia sa úlohy jednotlivo na 2 strany a to Nevestina strana a Ženíchova strana: Nevestina rodina TÝM 1 Ženíchova rodina TÝM 2 Otec Otec Mama Mama Syn č.1 Syn č.1 Syn č.2 Syn č.2 Dcéra Dcéra Pes Azor Pes Azor Slon Slon Na začiatku hry sa každému účastníkovi hry vysvetlí jeho postava teda kto je kto. Posadajú si na stoličky, ako prvý je otec, potom mama, syn č.1, syn č.2, dcéra, pes Azor a Slon. Pri rozprávaní hry sa používajú kľúčové slová. RODIČIA= MAMA a OTEC RODINA= MAMA, OTEC,SYN 1, SYN 2,DCÉRA ZOO= PES AZOR a SLON Pri čítaní hry sa povie postava a ten komu bola priradená sa postaví a urobí rýchlo jedno kolečko okolo celého svojho týmu, a sadne si späť na svoju stoličku. Ak to však nespraví, lebo nezareagoval , musí vypiť poldeci alkoholu ako trest. Ulieva niekto poverený. Text: Bol raz jeden pekný slnečný deň, keď sa OTEC rozhodol, že celá RODINA navštívi ZOO a hlavne že uvidia SLONA. DETI začali od radosti výskať, že uvidia ZVIERATÁ a hlavne SLONA. DETI to chceli povedať aj MAME, tak utekali za ňou a za nimi bežal AZOR. MAMA sa tiež veľmi potešila tomu ako celá RODINA pôjdu na výlet. DCÉRA navrhla, aby zobrali zo sebou do ZOO aj psa AZORA. SYNOVIA tiež súhlasili. Celá RODINA bola natešená. AZOR od radosti vrtel chvostom a behal okolo DETÍ. SYNOVIA veľmi chceli vidieť SLONA ale aj celú ZOO. RODIČIA začali všetko chystať na výlet a AZOR sa im plietol popod nohy. Keď sa RODINA konečne vychystala a pobalila do auta mohli vyraziť na cestu. Potom si však DCÉRA všimla, že v aute nie je AZOR, asi ho zabudli doma. DETI skríkli: OTEC vráť sa po AZORA, rýchlo. Tak to OTEC otočil naspäť domov. MAMA skríkla na AZORA: AZOR poď do auta, rýchlo, lebo nestihneme ZOO. AZORA nikde. AZOR! ........AZOR! ....poď už do auta! AZOR.... AZOR konečne pribehol. Keď konečne dorazili do ZOO, uvideli SLONA v ohrade. SYNOVIA kričiac od radosti sa rozbehli k SLONOVI. MAMA hneď skríkla na SYNOV, aby stíchli, lebo vystrašia SLONA a všetky zvieratá v ZOO. OTEC DEŤOM vysvetľovať čo žerie SLON. DETI zvedavo počúvali a AZOR iba krútil hlavou a vrtel chvostom, ale viac AZORA zaujímal motýľ, ako to čo hovorí OTEC. Nezaujímal ho ani SLON. SLON sa veselo olieval vodou z chobota, nevšímajúc si RODINU a AZORA. Keď si RODINA pozrela SLONA aj ZOO, podbrali sa spokojný domov. Bol to krásny deň pre OTCA a MAMU, pre SYNOV a DCÉRU tiež. Celá RODINA bola šťastná a AZOR šťastne vrtel chvostom. PS: ak su tam chyby tak sa ospravedlnujem. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?