Poraďte s odobierkou

Profilova fotka
Baby, s priateľom a synom žijeme u našich, chystáme pomaličky svadbu,a ja by som ju chcela mať nakompletku,aj sobáš budeme mať v kostole. Len ako je to s odobierkou? Mne sa to hrozne páči,ale nebude to dosť blbé,keď už žijeme ako rodina? (priateľ u nás nemá trvalý pobyt) prosím poraďte....
Odpovedať
Profilova fotka
je to len na vas, @mirususka ... v dnesnej dobe vela parov uz spolu byva (ako my napr.)... niektore nevesty uz cakaju babatka... a napriek tomu odobierku maju... chapem, ze ten zakladny motiv odobierky ste uz vlastne tak trosku preskocili, ale.... napr. my, kedze sme ateisti, tak sme tu odobierku ponali takpovediac ako podakovanie rodicom za vsetko ... a aspon pre nas je jeden z motivov nielen odobratie sa z rodicovskeho domu, ale aj podakovanie sa rodicom za vsetko, co nam do zivota dali.. navyse.... v dnesnej dobe je to na vas... ak odobierku chces, kludne si ju dajte... a pred ostatnymi, co by sa na to "pytali", ju nazyvaj hoc "podakovanie rodicom" a je to... ;-)
Odpovedať
my tiež bývame spolu sami vo svojom ... najskôr sme chceli fingovať, že drahý príde od rodičov k nám do bytu a vypýta ma ... ale nakoniec nám kameraman navrhol, že teda keď už spolu bývame tak by sme sa mohli aj spolu chystať ... a asi to tak aj bude :)
Odpovedať
Profilova fotka
@delphinka Aj ja by som to chcela podať týmto štýlom,ďakujem Ti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 Ja som chcela aby syn prišiel s ocinom po mňa,len neviem kto ho tam tak pekne nachystá,keďže svokrovci sú rozvedení.... ach,ešte len to bude,ako ich usadiť k svadobnému stolu :-S
Odpovedať
tak to proste len nafingujte ... drahý nech ťa príde aj s malým vypýtať a natočte len ich príchod .. kamoška to urobila tak, že v pondelok ráno ešte dotáčali scénu ako sa ženích pripravuje a potom to šikovne zostrihali aby to vyzeralo kompletne tak, že sa chystal a potom išiel nevestu odobrať ... stačí to natočiť v inej miestnosti ako budú teba a hotovo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?