Poradíte súbor na odčepčenie v Bratislave?

Poradite subor na odcepcenie z Bratislavy alebo blizkeho okolia na september 21.9?
Odpovedať
1
2
Dopravár ;-)
Odpovedať
Subor Bezanka :-)
Odpovedať
Viem, ze jeden je vo Vajnoroch, ale neviem ako sa volaju,mozno niekto poradi, tych nam odporucali v Kamile, ze s nimi spolupracuju....
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, ktoré odčepčovali mňa - súčasné a bývalé členky FS Zobor - teraz idem spievať aj ja s nimi, tak by sme sa možno aj videli :-)
Odpovedať
kočka v akých cenách sa pohybuje odčepčenei:-)
Odpovedať
ahojte, tiez by ma zaujimala cena, prosim ak by sa dalo napisat sem alebo do sukromnej spravy dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinula123 @ikatko poslala som Vám správu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
FS BREZA z Grinavy!!!! naj naj naj lepsie kocky na svete :) aj mna cepili :)
Odpovedať
Profilova fotka
www.spevule.sk je tam kontakt :)
Odpovedať
My sme mali teraz 1.6. 2013 Dopravár. Boli vážne super a čepčenie bolo krásne, môžem len odporúčať:)
Odpovedať
@ivkulka dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@ivkulka Ahoj prosim ta napisala by si aj mne cenu, nemam sajnu ako sa pohybuju. Dakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj v techniku su spevule, co robia cepcenie alebo tusim aj hrdlicky....cenu maju myslim, ze 30 € na osobu, neviem kolko ich chodi...skus si pozistovat
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkulka @vickyy82 dievčatá pošlete mi kontakt na súbor, ktorý vás odčepčoval. A koľko ľudí (dievčat) ste volali na odčepčenie?
Odpovedať
ahojte budúce nevesty...prepáčte, ale nepoužívajte tu slovo odčepčenie, lebo také ani neexistuje v žiadnom regióne Slovenska....každú nevestu na jej vlastnej svadbe začepia, t.j. že jej dajú na hlavu čepiec alebo šatku, pretože prestáva byť mladou devou, slečnou a stáva sa vydatou nevestou, manželkou, gazdinou,budúcou matkou a takisto mladý zať prestáva byť mládencom....nevesta mu odoberá pred svojím začepením pierko so slovami...ked ja ňe dzifka, ty ňe parobek, pirko dolu.... ako vás môžu odčepiť, keď ešte nemáte ani čepiec na hlave, ale závoj.... príp. inú ozdobu....slovo čepenie je odvodené od slova čepiec a ten mala právo v minulosti nosiť každá vydatá žena a aj musela ho nosiť....ja keď som sa vydala a občas som si zaplietla vrkoč, tak mi sused s pohrozeným prstom pripomenul, že nevesty už nemajú nosiť vrkoče, lebo by som mohla zostať vdova...aspoň to takto je v našom regióne .... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
máte ešte nejaké kontakty na čepčenie? Dopravár, FS BREZA, hrdličky som písala, ale maju obsadené :-( Ďakujeeem
Odpovedať
@meryfri prepac ale trochu mimo,nikto si nepytal radu v oblasti jazykoveho okienka ani nejakych tradicii,ale je fajn,ze to ovladas =)
Odpovedať
pre 11michelle11...nepísala som to pre teba ani pre niekoho iného...ani som tým nikomu rady dávať nechcela...nemusela si to ani čítať, ak ťa to nahnevalo...robím vo folklóre takmer 40 rokov, a viem, že dnešní mladí ľudia sa folklóru vysmievajú a urážajú tých, ktorí sa tomu s láskou venujú../niektorí až do důchodku./...prečo si potom nevesty želajú na svojich svadbách akési "odčepčenie"... my sme v tomto roku s naším súborom už začepili asi 30 neviest a všade boli príjemne prekvapení a potešení...dúfam, že aj teba už odčepčili...a čo sa týka jazykového okienka, pochádzam zo Šariša, preto píšem po šarišsky, vážim si svojich predkov, starých rodičov aj vlastných rodičov, im ďakujem za to, že mám rada foklór, lebo ma v tom celý život podporujú a po nich som aj zdedila naše zvyky, tradície ..a tiež ich naďalej odovzdávam mladej generácii, ktorá sa tomu chce venovať.....ale aj ty máš svojich predkov, a vari sa za nich a za ich zvyky hanbíš?..potom je mi ťa ľúto, lebo prichádzaš o krásu ukrytú v piesni, v tanci, v slove, ....pozdravujem ťa a želám len to najlepšie
Odpovedať
Profilova fotka
baby prosim vas...pouzivajte spravne vyraz cepcenie, ono to je zacepcenie ked sa s mladuchy stane pani, a nie ked sa s pani stane mladucha
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte kočky oživujem tému máte aktuálny kontakt na nejaký folklórny súbor Bratislava a okolie? Chcela by som do programu na svadbe zahrnúť čepčenie, v krojoch. Nemam však ani paru koľko to stojí ani ktorý súbor je dobrý. Budem vďačná za všetky tipy/rady. Ďakujem vopred :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katikaq ja som mala take mile dievcata cez cimbalovku co nam hrali. Stali nas zhruba 150 € a velmi sa mi to pacilo a aj hostom. daj vediet ak chces kontakt na primasa.
Odpovedať
@katikaq odporucam Hrdlicky, su fantastickeeee ;-)
Odpovedať
@lucinka188 a koľko stoja hrdličky prosim? :-) @betka162 ďakujem, len 150€ sa mi zdá už trosku veľa. Neviem teda koľko ich je, možno som mimo. Každopádne ak môžeš pošli kontakt do IP prosim aspoň si ho odložím pre prípad.
Odpovedať
@katikaq napis im alebo zavolaj,su aj tu v PRO, lebo cena zavisi od mnoho faktorov,ci len zacepcenie alebo aj muzikanti a pod.,my sme mali aj muzikantov ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@katikaq vajnorský okrášľovací spolok sú super boli na našej svadbe, kolega sa ženil o 2 mesiace a zavolal si ich tiež, hoci nič také s nevestou neplánovali ;-) ;-)
Odpovedať
@kadan ahoj ďakujem a poslal by si mi do IP kontakt prosim?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.aj my robime cepcenie.skuste si nas pozriet.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?