Poradíte ohľadom poďakovania rodičom na svadbe?

Ahojte...chcem sa spýtať kedy ste realizovali poďakovanie rodičom na svadbe,či hovorí žena alebo muž,prípadne obidvaja a nejaké pekné poďakovanie by som prijala,ak by ste mi navrhli :)))
Odpovedať
ahoj, bella, my sme ho mali na začiatku svadobnej hostiny. Usadili sme hostí, poprosili o pozornosť a spustili sme :-) čítali sme to na striedačku Mama a otec, ďakujem Vám za Vašu lásku, trpezlivosť, podporu i možnosť šťastne a spokojne vyrastať. Ďakujem, že ste mi poskytli všetko, čo bolo pre mňa potrebné. Za prebdené noci, možnosť študovať, možnosť robiť chyby a hľadať v nich ponaučenia. Ďakujem Vám za pomoc, neviditeľné ochranné krídla i chvíle obáv a pochýb, čo to zo mňa vyrastie. Ďakujem za hodnoty a tradície, ktoré ste mi odovzdávali a ktoré zo mňa robia to, čím som dnes. Ďakujem za domov, za cestu, ktorou ste ma naučili kráčať a rozpoznávať na nej dobro i zlo. Teraz toho na mne už veľa nezmeníte, ale všetko je v poriadku a je to takto dobré. Naša nová rodinka bude Vašu lásku, požehnanie i modlitby potrebovať aj naďalej.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by so toto nedala...by som sa hneď rozplakala :-) ale je to nádherný text :-)
Odpovedať
zoruska: to je fakt krásne poďakovanie, super, asi aj ja také chcem :-) , len neviem či to dokážeme prečítať, lebo to budú silné emócie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?