Pieseň na novomanželský tanec. Môže byť anglická?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky...myslíte že pieseň / hudba na náš prvý novomanželský tanec môže byť aj v angličtine? Niekde tu zaznelo žeby mala byť slovenská, aby všetci rozumeli. Ale podľa mňa to má byť pieseň ktorá sa nám s niečím spája, pripomína nám napr.zoznámenie, prvý bozk...atď...Ja by som veľmi chcela pieseň od Mariah Carey " I want to know what Love is"...Chcem vedieť čo je láska...je to prerábka od Foreigner a má nádherné slová. Myslíte že je vhodná, prípadne že môže byť anglická pieseň??? Díky za comments... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna kludne moze byt akakolvek je tvojmu srdcu blizka... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
este som nepocula o tom, ze by prva piesen manzelska mala byt v slovencine... A ani som nikdy na ziadnej svadbe nezazila, aby mali prvy tanec na nasu skladbu. Ja budem mat One od U2 napriklad :-) naozaj sa netreba zvazovat nejakymi "vraj" pravidlami ani nicim - je to vasa svadba a aj keby ste chceli ako prvu skladbu nejaky death metal, je to vasa vec :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to mas tak jedna baba povedala, niekedy pustili na prvy tanec ludovku a bolo, dnes uz si mladí vyberaju na aku piesen budu tancovat a je jedno v akom jazyku bude, ma byt taka aka sa obidvom paci a im nieco pripomina takze tak ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?