Partner už nemá rodičov. Ako vyriešiť odobierku?

Profilova fotka
Ked uz partner nema ani jednoho z rodicov,ako je to s odobierkou od rodicov,ked tam budu iba nevestini rodicia.Partner tam bude mat iba sestru s priatelom.Je to take smutne,neviem ako to vyriesit,ked sa bude dakovat rodicom a pytat si pozehnanie,ma jeho sestra zasupit rodicov?Fakt si neviem rady,preto prosim poradtte
Odpovedať
Ahoj,my sme mali rovnaku situaciu,ked sa sestra vydavala. Miesto jeho rodicov bol pri odobierke jeho starsi brat s manzelkou a bolo to pekne..pripadne mozu aj jeho krstni rodicia (kedze ti "zastupuju "rodicov)..zalezi uz na vas, ku komu ma zenich blizsie a chcel by ich tam skor mat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem pekne za radu renka mrenka ;-).No on ma velmi blizky vztah so sestrou takze asi tam bude ona.A este sa chcem spytat,ci ste mali nejaku specialnu rec tak ako ked sa odobera od rodicov ,co sa hovori ked je tam surodenec? Dakujem pekne a krasny dnik prajem ;-)
Odpovedať
Ahoj, no to si presne nespominam, co to bola za rec, ale miesto rodicov sa tam spomenulo myslim meno brata so zenou... Aj tebe pekny dnik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My odobierku mať nebudeme ... proste to preskočíme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vobec by som odobierku v tomto pripade neriesila, bolo by to iba zbytocne pripomenutie smutnej udalosti... Nikde nie je napisane, ze musi byt odobierka a pozehnanie vam rodicia mozu dat kedykolvek pred sobasom.
Odpovedať
no viem ze ked nevesta alebo zenich nemaju rodica, ide sa namiesto odobierky na hrob toho zomreleho a donesu sa kvety tam.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som odobierku v takom pripade neriesila...mozno este ten hrob by som zvazovala...ale ako sa poznam, nesla by som tam v svadobny den, lebo by ma to rozhodilo...asi by som tam doniesla vsetky kvety, ktore mi daju na svadbe den po... ja to takto budem riesit s mojou zosnulou babkou, ktora mi na svadbe najviac bude chybat....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky :-) .dakujem vam vsetkym za rady,ako by ste tuto situaciu riesili.Je skvele,ako si zienky na tejto stranke navzajom radia ;-) ;-) ;-).Na ten hrob urcite pojdeme s kvetmi,ale az po...A odobierka bude asi iba od mojich rodicov a partner tam bude mat sestru..Uvidim,este nad tym dumam...DAKUJEM
Odpovedať
moj kamarat si bral priatelku ktora uz tiez bohuzial nema rodicov tak pri odobierke boli krstny rodicia
Odpovedať
ak jeden z partnerov nemá rodičov, býva zvykom ísť na hrob s kyticou a sviečkou a tam sa za nich pomodliť, či už so súrodencami alebo s nastávajúcim/ou... a ak je dobrý fotograf, vie nacvakať aj z tohto momentu krásne fotky... a nevesta má klasickú odobierku u svojich rodičov
Odpovedať
Profilova fotka
moja polovicka ma rodicov, no nejdu na svadbu, resp., nikto z jeho rodiny...tak jednoducho sa doma oblecie a pride s kyticou a starejsim pre mna k nasim, starejsi to nejak prisposobi, nechaj to na neho...a ci pojdete na cintorin, to je na vas.
Odpovedať
Profilova fotka
velmi jednoduche riesenie: odobierku vobec nerobte
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?