Otázky k hre s topánkami, novomanželia sedia chrbtom

Ahojte, poradí niekto nejaké hry alebo zvyky? Počula som o hre kde sedia mladomanželia chrbtom a dvíhajú topánky. Máte niekto otazky ktoré sa im kladú pri tejto hre?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Poslala som ti do spravy. Snad Ti to pojde otvorit. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudikasisa pošleš aj mne, prosím? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudikasisa poprosim aj mne poslat :)
Odpovedať
@klaudikasisa prosím Ťa, mohla by si i mne poslať? ďakujem :) @pemo83 ja si pamätám ako dieťa keď som bola na svadbe - balónový tanec, potom ženích musel spoznať nevestu podľa nôh /viacej dievčat, žien si posadalo na stoličky vedľa seba a ženích so zaviazanými očami spoznať "tú svoju"/, potom pre všetkých ženatých a vydaté - ženy prevliekali cez gate svojím mužom najprv pingpongové loptičky a potom im dal starejší jedno vajko :D myslím, si, že nikto by neriskoval, tak bolo určite uvarené ;) medzi nimi bola samozrejme i nevesta so ženíchom.. a tuším i metlový tanec býva..
Odpovedať
@klaudikasisa posles aj mne prosiiim :) dakujem ti velmi pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudikasisa mozem poprosit aj ja :) Dakujem
Odpovedať
babenky ak chcete mam jednu podmienku čo som mala osobne na svadbe..kuknite moj bazarik a tam pri pumpach mam link na nu :)
Odpovedať
@klaudikasisa ahoj prosím pošleš aj mne ? :) Ďakujem pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj pošleš aj mneeeeeee prosim prosiiim :) :) Dakujem pekne
Odpovedať
ved to skopirujte sem nech sa nemusi kazdy pytat "aj mneeeee" :-D
Odpovedať
@klaudikasisa aj ja si poprosim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka tiez si myslim ze to dobrý napad to dat sem , dakujeme :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@aandrejjka a @szalminka neda sa to sem pridat nakolko to je iny format ako JPEG a nepusti to.
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudikasisa jááj , tak ak ta aj ja môzem poziadat vedela by si aj mne poslat? dakujem ti :)
Odpovedať
Otázky kladené v tejto hre môžu byť rôzne, kreativite sa medze nekladú. Dosť to závisí aj od konkrétneho manželského páru :-D Môžu byť aj pikantnejšie otázky. Ale taká klasika je napr.: - kto koho prvý balil (ženích nevestu alebo opačne), - kto inicioval prvé rande, - kto je poriadkumilovnejší, (prípadne verzia robí neporiadok) - kto bude doma upratovať, - kto si spieva v sprche, - kto prvý zaspí, - kto sa radšej objíma, túlka - je prítulnejší, - kto sa radšej bozkáva, - aj pikantnejšie môžu byť: kto sa chce viac milovať, - kto chce viac dieťa, - kto vyberie meno, - kto bude prebaľovať, vstávať k nemu v noci, ... V podstate otázok sa dá veľa vymyslieť. Prípadne som zažila aj variantu, kde sa pýtali otázky hostia a bolo to spontánne. A čo sa týka iných hier, tak mi napadá svadobný koč, tancovanie s balónom...
Odpovedať
Profilova fotka
A môzem sa spýtat a mate aj ine nejake hry? neviem ako sa vola ta hra s stoličkami, neviem či viete na čo myslim, ze podla pokynov starejsieho hostia vstavaju alebo niečo robia a asi nejaky pribeh sa pri tom hovori...dakujem vopred :)
Odpovedať
@szalminka Tá hra sa volá svadobný koč :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudikasisa posles to aj mne??? Pls Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je najlepsie ak tie otazky vymysli niekto iny, napr. svedkyna, kamoska...nez ked to robi priamo nevesta, nech ma tiez prekvapenie :D
Odpovedať
My sme mali aj otazky -kto je vacsi nervak -kto je lepsi v rieseni susedskych sporov -kto drzi rodinnu kasu -kto je pod papucou -kto vymysli meno dietatu -kto organizuje rodinne vylety -kto lepsie vari -kto sa pride po hadke uzmierit -kto ma viac penazi na ucte -kto ma viac oblecenia -kto je vacsi sportovec -kedze uz mame dieta-kto je prisnejsi vo vychove -kto robi viac kompromisov Da sa veeeela vymysliet, ale treba to dat za ulohu niekomu z hosti, nevesta ani zenich by nemali vediet vopred. U nas to vymyslala moja mamina, vobec som netusila, ze to bude, ale jej to poradila kolegyna, co vydavala dceru pred nami. Za kazdu spravnu odpoved nam dali 2€ akoze "na zaciatok"... super to bolo, nasmiali sme sa
Odpovedať
Profilova fotka
@p_etrisha ono najlepsie ked tieto otazky dava dokopy mamina nevesty so starejsim, to je hotova sranda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Toto urcite urobim bratovi na svadbe:-):-)
Odpovedať
Profilova fotka
zdá sa mi to milý nápad... ale fakt sa na tom hostia zabavia? čo je vtipné na tom, že ženích organizuje výlety? (neberte to zle :) len si to asi neviem celkom predstaviť)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?