Odvoz z úradu na svadobnú hostinu. Ako ste to riešili?

Profilova fotka
ako ste to riesili?kazdi siel sam na svojom aute,ci ste zabezpecili odvoz im?pretoze my mame v plane,ze na hostinu nech sa dostane kazdi sam a odvoz z hostiny budu mat zabezpeceny.co si o tom myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
pacica, u nas to bude uplne rovnako.
Odpovedať
Profilova fotka
my to plánujeme poriešiť tak, že každý pôjde na vlastnom aute - na obrad aj hostinu, miesta sú od seba vzdialené max.5 min. jazdy, a počas hostiny si autá poodvážajú a šofér ich potom pozváža nazad. Tu to nie je až takým zvzykom, skôr sa preferujú autobusy a podobne, ale mne sa to nepáči, je to jak zájazd. Nie je nad dlhú kolónu svadobných áut, ozdobených, trúbiachich. Kto nezažil nepochopí. ;-)
Odpovedať
no, ahojte :-)
Odpovedať
Nejak sa mi to odoslalo :-) takže rozmýšlam nad týmto istým... máme obrad v Petržlake(zatial) a hostinu 20km od Ba.. Najprv sme rozmýšlali, že zoberieme autobus na cestu z obradu na hostinu.. ale zase ved v dnesnej dobe ma skoro kazdy auto, alebo znamych, ktorí by mohli odviest a z hostiny uz bude odvoz. Autobus by nebol problem, ale zda sa mi blbe pytat sa ludi, ako chcu ist na hostinu. a zda sa mi zbytocne, ak polka ludi povie, ze pojde autbusom a nakoniec aj tak dojdu autami.. Je drzost navrhnut hostom aby sa dopravili tam sami?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som im to povedala,ze nech si zozenu sami niekoho nech ich tam dovezu a zobrali to v pohode.no museli to zobrat v pohode,pretoze ako si povedala,kazdi v dnesnej dome ma auto:-).mna hnevaju zas rozmery krabic.neviete kolko by mi stacilo rozmerov pre 30 ks zakuskov,29 ks zakuskov a 10 ks zakuskov?dakujem pekne
Odpovedať
inak ma napadla vcera tiez jedna vec - boli sme na svadbe, sice v rámci Ba, ale hostina bola dost daleko od obradu (myslim, že ani autobus tam nechodi) a nikto sa nas nepytal ako sa tam dostaneme. automaticky som brala auto a hotovo. takze asi pri rozdavani oznamiek oznamim, ze cestu spat zabezpecim, ale cestu na hostinu nech si kazdy vybavi. ved 20km nie je az tak vela. a tie krabicky na vysluzky - to mi je este zatial velka neznama :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?