Odpytovanie alebo fotenie. Čo skôr pred obradom?

Ahojte nevesticky, potrebovala by som poradit. Neviem presne ci skor byva odpytovanie u rodicov alebo svadobne fotenie? Kolko casu trvaju tieto aktivity? Dakujeeeeeem pekne vopred.
Odpovedať
Profilova fotka
@peml ahojky..no my to mame zariadene tak ze asi o 12 do tej 15 mame naplanovane fotenie, o 16 odpytavanie a potom na obrad..odpytavanie vraj byva do pol hodinky :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem urobit najprv odpytavanie ale cisto len v kruhu najblizsej rodiny...hosti tu nechcem... potom sa pojdeme fotit , zatial sa vsetci zgrupia v kostole a my dojdeme posledni :-)
Odpovedať
@peml my sme mali najskor fotenie cca od 10 do 13, potom sme este natacali obliekanie na video. Hostia od 13 mali v restauracii gulas, o 1430 bola odobierka. Trvala asi 20min. A islo sa do kostola. Obrad bol o 1530. Prisli sme mozno 20 min skor,vsetko sa pekne postihalo i s cestou,presunmi...
Odpovedať
Profilova fotka
@peml Dobry den prajem, kedze som svadobný a portrétny fotograf z Košíc tak Vám rád odpoviem. Odpytovanie sa koná tesne pred obradom a preto nieje mozne vsunut medzi to fotografovanie. Uz len z logickeho dovodu to nemoze byt naopak pretoze vsetci prisli na odpytovanie odkial sa uz ide priamo do kostola. Prehodit si to nieje zakazane, no svadobny den musi mat i svoj dej a takto by bol pretrhnutý. A verte mi, že čakajúci hostia sa vedia pekne rozvášniť pokiaľ svadobný pár nechodí. Na záver by som rád podotkol, že svadobný deň je o Vás a fotografie dokumentujú daný deň. Portrétne fotografovanie je taká čerešnička na torte a najkrajšia pripomienka svadobného dňa do celého života.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Odpytovanie vačšinou trvá tak 10-15 minút podľa toho kto to organizuje. Odtial šup šup na obrad. Fotenie je dané viacerými faktormi ale asi 70percent fotím pred obradom alebo aj aj. Je to výhoda pre Vás = nekazí to zábavu tak ako odchod na fotenie po prvom tanci na dve hodiny. Na druhej strane navečer je lepšie svetlo a uvoľnenejšia atmosféra. Potom ešte možnosť fotenia po generálke u kaderníčky\vizážistky v piatok alebo iný deň... Je to hlavne o Vás. Fotograf, či kameraman by Vám mohol poradiť ale rozhodnutie je na Vás
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?