Odpytovanie a poďakovanie, keď sú rodičia rozvedení

Profilova fotka
Nevesty pomóc:( Mám do svadby dva dni, organizujeme si ju s drahým sami, vsetko podla svojich predstáv. Moji rodičia sú rozvedení, otcova strana nemá rada maminu, a hoci ich budem mat na svadbe vsetkych, necakala som to, co mi zacali robit teraz... s drahým uz tri roky byvame spolu a fakt som necakala ze si niekto (otcove sestry) budú robit nejaké nároky a požiadavky, co by na svadbe malo byt... chceli sme to po svojom a oni mi dnes zahlasili, ze musim mat odpytovanie a podakovanie, ze sa to patri... a len voci otcovi... mama im je ukradnutá... navyše mi zahlásili, ze sa mi na svadbe budú modlit.... hoci ja to nechcem... postavia sa budu sa modlit (hrstka ludi z otcovej strany).... zacinam byt zufala a chcem sa na vsetko vykaslat....ofrflali mi historický kostým, že preco nemám bielu.... kecali aj do výberu miesta - kastiel a snazili sa mi vnutit aj dalsie zvyky a tradicie, ktore by som mala mat... mam strach, co v sobotu z nicoho nic vytiahnu a budu chciet aby som robila.... :((nepocuvaju ma, ze to chceme po svojom.... ja fakt neviem, co robit:(((
Odpovedať
Profilova fotka
totálne sa prestávam na tu svadbu tesit... moj drahy hovori ze mam na nich kaslat a urobit si aj tak po svojom... ale ako sa to da?? je to rodina, budu tam a ja budem cely cas trpnut, co sa stane...:(
Odpovedať
Profilova fotka
@amelie123 no tak to je dost zle a strasne smutne ze rodina nevie drzat pokope aj na takej udalosti ako je tvoja svadba a este ti to zneprijemnuju...ale presne ako hovori tvoja polovicka, vykasli sa na nich...urob tak ako chces ty...ved je to tvoja svadba =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nevšímaj si ich. Ja to poznám :-( vždy sa nájde zopár ľudí z rodiny čo toto robia. Teš sa, je to tvoj deň a tvojho drahého. Ich si nevšímaj (viem, je to ťažké), skús sa pozrieť na ľudí čo sa tešia s tebou mňa to vždy dosť povzbudí. A neboj, dopadne to dobre ;-)
Odpovedať
@amelie123 je to tvoja svadba alebo ich? kto vam ju financuje? ja by som im slušne ale dôrazne povedala, že si neželám, aby mi do toho akokoľvek kecali, až sa budú ženiť/vydávať ich deti a budú im to platiť, nech sa páči, môžu sa realizovať, ale do tvojej svadby nech nešpárajú, že už to máš všetko zorganizované a nič sa meniť nebude... ja viem, že rodina je len jedna, ale človek, ktorý nepochopí, aký je pre teba tento deň dôležitý a mieni ti ho za každú cenu kaziť, nestojí za to aby si sa rozčuľovala ;-) sú to sebci a myslia iba na vlastné záujmy, napr. ako spraviť tvojej mame čo najviac naprotiveň, preto musíš na seba myslieť ty a dôrazne im takéto pokusy zatrhnúť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@amelie123 úplne súhlasím z @gwendolyn dôrazne im treba povedať, že nemajú právo do toho zasahovať a ak to nepochopia tak by som ich jednoducho nepozvala ;-) viem že je to rodina a je to ťažké, ale ten deň má byť len váš! :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?