Odobierka v kulturnom dome

Ahojte, chcem sa spýtať na vas nazor, riešime teraz taku otazku ze kde urobit odobierku. Boli sme na jednej svadbe kde sa pred obradom zisli vsetci hostia v takej predsieni pred salou, tam sa im urobilo male pohostenie a vsetci sme isli po cca hodinke v sprievode do kostola. Chceli by sme aj my to takto nejak urobit s tým, že by sa tam urobila aj odobierka nevesty...nebolo by to cudne? pretoze vela ludi praveze chce vidiet odobierku a k nam do domu sa vsetci nepomestia, tak rozmyslame ako to vyriesit. Dakujem za každý názor :)
Odpovedať
Ja som bola na svadbe kde sa tiez do bytu vsetci nepomestili tak tam ani vsetci nesli. proste iba najblizsia rodina tam bola a zbytok uz bud cakal v kostole alebo dole pred panelakom, takze by podla mna nevadilo ani keby to urobite takto. ale ani v tom kulturnom dome by to nemuselo byt zle. ak chcete aby tu odobierku videli vsetci tak asi ani velmi inu moznost nemate :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my to budeme mať tiež takto, že sa všetci stretneme v mieste konania hostiny hodinu a pol pred obradom. Tam budú mať občerstvenie a potom všetci pôjdeme do kostola.
Odpovedať
@simkaaa2 kľudne to tak môžeš mať, my sme mali odobierku na dvore, tiež z toho dôvodu, že ju chcú všetci vidieť
Odpovedať
Odobierku môžu všetci vidieť na videu, ale vy chcete asi naživo :-) tak ten kultúrny je dobry
Odpovedať
dá sa spraviť aj tak, proste treba si to prispôsobiť svojím potrebám. niekto chce odobierku len v kruhu svojej rodiny a niekto ako to tu už bolo spomenuté to chce maž skôr s davom prihliadajúcich. ak máš takých hostí, ktorí by to chceli vidieť, tak si to tak spravte ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?