Odobierka nie u nevesty

ahojte mam jeden mensi problem. Moze byt odobierka aj inde ako v dome nevesty? V mojom rodnom dome uz nikto nebyva 2 roky, ja s mojim nastavajucim som tam byvala posledna ale odisli sme do zahranicia, teda uz viac ako 2 roky je neobyvany. Z technickych pricin tam uz ani voda netecie a teda nechcem tam volat hosti pred svadbou a robit tam odobierku. Rozmyslala som, ze take to stretnutie hosti spravit napr v kulturaku ale kde odobierku? Teda neviem ci vobec nejaku tu odobierku tu klasicku kedze uz vyse 3 rokov zijeme spolu so snubencom, mozno len take podakovanie rodicom. Ale zenich by mal prist pre nevestu domov nie? Poradte mi niekto prosim
Odpovedať
sestra sa vydávala pred rokom - tiež už roky bývali s priateľom v Anglicku a u našich v 2-izbovom byte dať dokopy toľko ľudí bolo nereálne... dohodla sa s kamarátkou, ktorá má kaviareň neďaleko našich a spravili odobierku tam... hostinu už mali vo väčšej reštike ... bežne sa už robia odobierky aj v kulturákoch
Odpovedať
Profilova fotka
zaujímavá otázka, tiež eľšte neviem ako to budeme robiť lebo nemáme dostatok miesta 😄 ale páči sa mi teiž viac nápad o poďakovaní rodičom.... Inak keď už sme pri tej odobierke, musíme mať na to nejakého starejšieho??? Alebo ako to vôbec presne má prebiehať?
Odpovedať
Ludia bezne robia odobierku v kulturnom dome,zazila som uz aj v sale tam kde neskor bola svadba ze bola odobierka, islo sa do kostola a naspät sme sa vratili do saly, znama zenila syna a odobierka bola u nich, nie u nevesty nakolko bola nevesta z daleka, takze moze byt aj u nevesty, aj u zenicha alebo len u jedneho,alebo v nejakej sale..moznosti je..:)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkadrobec my nebudeme mat vobec odobierku, ale starejsi nam ponukol podakovanie rodicom...je to taka basnicka kde sa doplnaju veci podla zenicha a nevesty...myslim ze dnes uz je to bezne ;) my ani to podakovanie nerobime kedze vsetci ma uvidia az ked budem kracat ulickou :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez nemali odobierku v mojom rodnom dome. S manzelom sme pred svadbou zili spolu tiez uz vyse tri roky. A kedze svadba nebola ani v mojom rodnom meste a ani v meste zenicha, odobierku sme spravili taku dost netradičnu - v penzione kde bola ubytovana cela manzelova rodina. Nešlo prakticky o nič ine len aby sa všetci pred sobašom zišli na jednom mieste a prebehla dost netradicna odobierka po ktorej sme sa spoločne pobrali do kostola. Bolo to cele take volnejsie. Moc sme neriesili ze sa toto neodohrava u nevesty "doma" , kde uz aj tak roky nezijem. A my sme do tohto penzionu prišli na odobierku spolu s manzelom kedze sme sli rovno z fotenia. Nikto to neriesil, bolo to pekne..:) na mieste nezalezi , kedze to mate aj vy takto komplikovane, kazdy to pochopi..spravte si to tak, ako to najviac vam vyhovuje :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?