Odobierka mimo domu

Profilova fotka
Zdravím vás, dámy :) , rada by som sa s vami poradila,resp. ma zaujíma, ako ste to mali/ budete mať vy. Svadbu plánujeme mať tak, že všetko bude na jednom mieste - od príprav, cez sobáš až po hostinu, už sa to tak aj bežne robí... Ako ste si v takom prípade poradili s odobierkou? Vylúčili ste ju z programu? Ak nie, kde a ako by sa to odohrávalo? Máte nejakú predstavu o tom? Ja by som ju totiž absolvovala rada, aj čepčenie bude o polnoci, nechcem sa úplne vzdávať zvykov pokiaľ by to šlo. Za všetky reakcie a myšlienky ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa to kľudne môžete urobiť tak, že pred obradom sa už môžete stretnúť v nejakej väčšej miestnosti alebo v nejakej hale (predpokladám, že budete teda niekde ubytovaní a budete tam mať celú svadbu) a tam si normálne urobiť odobierku :) Tak aby sa tam zmestili aspoň niektorí svadobčania a fotograf a kameraman ak budete mať :)
Odpovedať
normálne ako keby ste boli doma :) buď na tvojej alebo na priateľovej izbe alebo prakticky hocikde, to je jedno, nie je žiadne pravidlo kde musí byť odobierka, nevylučuj ju z programu ak ju ozaj chcete :)
Odpovedať
rodičia tam budú s vami predpokladám tak sa dohodnite na nejakej miestnosti kde normálne urobíte odobierku a poďakovanie, nič zložité na tom nie je :)
Odpovedať
Profilova fotka
ono je v podstate jedno, kde bude prebiehat :)
Odpovedať
@nikol_martin ja som bola pred rokmi na svadbe, kde tiež všetko prebiehalo v jednom hoteli, hostia sa pred sobášom sústredili do jednej miestnosti, kde bolo občerstvenie, sedeli normálne za stolmi, krstný otec nevesty vyzval ženícha a rodičov z oboch strán, aby prišli k nemu a potom požiadal prvého družbu, aby priviedol nevestu. Ženích jej odovzdal kyticu, potom bola odobierka, po nej sme išli do kostola na sobáš a potom do sály, kde sa konala svadobná hostina. Mne sa to celkom pozdávalo, ani ženích ani nevesta nebývali v meste, v ktorom sa konala svadba.
Odpovedať
Zalezi aj od toho ci to chcete urobit len tak diskretne, ze len rodiacia a vy alebo chcete aby pritom boli vsetci hostia. Ak len rodicia a vy tak to kludne urobte aj niekde v izbe alebo ak vsetci tak to urobte v tej sale kde budete mat hostinu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za vaše reakcie, odobierky sa vzdávať naozaj nechcem, takže to asi bude nejak "z izby do izby" alebo také čosi 😁 dám vedieť, ako to dopadlo 😊
Odpovedať
@nikol_martin noo to daj, som celkom zvedava, ako to nakoniec vymyslis. Ono to je v podstate jedno ako a kde, hlavne aby bolo, kedze sa jej vzdavat nechces
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Baby prosím Vás nemáte nejaký strucnejsi text na odobierku prosím?
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež riešim túto dilemu, zatiaľ mi to vychádza tak, že spravíme odobierku a poďakovanie tesne pred sobášom zrejme pred kostolom,hadam sa to podarí, tiež by som to rada absolvovala
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?