Odlišné pierka pre svedka a otcov

Ahojte,prosim o radu. Pierka davame len muzom,vraj otcom a svedkom sa davaju ine pierka ? Poculi ste o tom alebo ste davali rovnake vsetkym hostom,teda okrem zenicha ?
Odpovedať
my sme davali pierka vsetkym, svedkovia mali najvacsie, rodicia (aj mamy, aj otcovia) mali "stredne" velke a ostatni hostia najmensie:) ale zevraj je to aj podla krajov, aj tradicii. niekde sa davaju len chlapom, niekde vobec, niekde kazdemu ine, je to len na tebe co si vyberies:)
Odpovedať
Profilova fotka
@lesko4 áno my to máme v pláne tiež tak že budeme dávať pierka len chlapom a ženích bude mať samozrejme najväčšie a potom ocino a svedkovia budú mať iné, trošku väčšie tiež a ostatný hostia budú mať len malé pierka
Odpovedať
Čo som si všimla tak väčšinou majú otcovia a svedkovia iné pierka ako ostatný aby predsa len boli nejako odlišný
Odpovedať
iny kraj iny mrav ako sa vraví, je to u každého individuálne a hlavne je to na tvojom a partnerovom rozhodnutí. u nás to bolo takto: ženích - najväčšie svadobné pierko :D otcovia - menšie mamky - nemali pierko pretože nechceli si nič pripínať na šaty tak sme im dali vyrobiť náramky na ruku svedok - menšie pierko od otcových + keď prišiel k nám moja svedkyňa pripínala pierko svedkovi a on jej zas dal malú kytičky svadobčania - rozhodli sme sa dať všetkým , boli to oproti ostatným najmenšie pierka, ale neboli to také tie klasické stužky, ktoré hneď spadne ale také pekné väčšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vsimam ze kazdy to mal uplne inak:-) My sme to mali tak ze moj drahy mal najvacsie a potom ostatny chlapi mali rovnake pierka a zeny mali naramky, teda iba tie slobodne:-)
Odpovedať
@nika2727 nemozes pridat nejaku fotku ake si mala tie pierka pre ostatnych svadobcanov?
Odpovedať
To som nevedela že ešte aj veľkosť pierok sa rozlišuje pre svedkov a ostatných svadobčanov. Ale dobre že sem chodím aspoň budem vedieť o takýchto maličkostiach ktoré treba tiež riešiť pred svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim ze na velkosti pierok vobec nezalezi aj ked je pekne ked sa svedkovia lisia trosku od ostatnych. Pamatam si ze sestrin priatel ked isiel kamaratovi za svedka tak sa mu velmi ratalo ze mal vacsie pierko ako ostatny. Doteraz ho ma este odlozene:-)
Odpovedať
@mia_miuska
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 pekné;-)Si si dávala niekde vyrábať?
Odpovedať
@nika2727 dakujem za fotky ;-)
Odpovedať
@lesko4 Ja som to poriesila tak, ze zenich mal najvyraznejsie, otcovia mali tiez zo zivych kvetov, ale jednoduchsie a vsetci ostatni muzi mali roznake - aj moj brat, kt. mi bol svedkom... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@magdalena_d nie nie , normalne som také kúpila ale mimo SR ;) Zvýšilo sa mi cca 40-45 ks , ak by mal niekto záujem vieme sa dohodnúť ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?