Odcepcenie bez zavoja

Ahojte dievky, vie mi niektora poradit? Na svadbe nebudem mat zavoj, iba take ozdobne sponky vo vlasoch. No odcepcenie budem mat. Ako sa robi odcepcenie, ak nema nevesta zavoj? :-|
Odpovedať
@segga nie je to očepčenie? "0 a inak, tu nejde o to, či máš závoj, ktorý ti dajú dole, ale o to, že v minulosti si vydaté ženy skrývali vlasy pod čepiec, teda už neboli single :)
Odpovedať
Profilova fotka
pokial viem ide o cepcenie (ocepcenie), teda davanie cepca. ale vacsina ludi to pouziva opacne :) a co sa tyka toho, co ti budu davat dole. davaju dole aj iba sponky alebo ozdoby do vlasov, bezne je, ze nevesty nemaju zavoj. alebo si zozen / urob vencek, alebo kcet, nieco vyraznejsie co ti mozu dat dole .ak si z okolia Ba, mozem pozicat, ak mi ho mamina "nepredala" . a potom ti daju dole to. alebo si pozicaj zavoj a daj si ho len na tu chvilocku pred cepcenim.
Odpovedať
ja som mala na cepcenie vencek, ktory mi "obradne" dali dolu a namiesto neho dali satku. Bolo to velmi mile a efektne, hostia si pochvalovali.
Odpovedať
Dakujem dievky....nie je zly napad, dat si zavoj len chvilu pred tym... A co sa toho tyka, ja som to tiez volala cepcenie, lebo sak logika - dostanem cepiec :-D Ale vacsina ludi mna mna cudne pozerala, ze o com tocim, ze sa to vola odcepcenie.... Tak kazdemu podla chuti...hlavne, ze vieme o com ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?