Niečo na štýl hry Activity. Áno alebo nie?

ahojte, pripravujem program na hostinu a okrem tomboly som rozmýšľala zakomponovať do programu niečo na štýl Activity. Myslela som však, že by som to urobila tak, že do obálky uložím slovné spojenia z hry a k tomu, čo s tým má robiť (kresliť, pantomíma alebo hovorenie), no a že obálka by kolovala napríklad počas hudby alebo čosi podobné. Keď sa zastaví, ten kto má v ruke obálku si potiahne činnosť. Ostatní by hádali, kým by bolo čo. Druhú možnosť som Váš názor. Mohlo by čosi také byť pre hostí zaujímavé a zábavné? Ďakujem :)
Odpovedať
Ja si myslim ze toto je velmi subjektivne cize sa najdu aj hostia ktorym sa to bude pacit a ktorym aj nie:) ja som na svojej svadbe bola absolutne proti hram pretoze to podla mna zbytocne narusa zabavu, na kazdej svadbe vidim na promo videach a na fotkach stale tie iste dokola sa opakujuce sutaze a pride mi to maximalne trapne.. a takto som to komunikovala aj staresinovi a aj kapele ktoru som mala na svadbe..avsak spevacka z kapely mi ponukala rozne hry ktore nie su otrepane a su zakomponovane do hudby cize sa neprerusi zabava...na co som jej uviedla ze to necham na jej intuiciu a povolim hru podla jej vyberu ak odhadne ze sa to do zabavy hodi..a tak aj bolo.. ludia tancovali a zabavali sa a do toho velmi vhodne spevacka zakomponovala tacnecnu sutaz a hostia ktori boli na parkete mali na to akurat chut..takze intuicia fungovala skvele... takze toto je moj nazor:)
Odpovedať
Podľa mňa sa to na svadobnú hostinu vôbec nehodí. Okrem toho, že táto hra je pre oveľa menší počet ľudí, ako býva na hostine, ak bude hudba, nebudete sa dobre počuť. Nehovoriac o tom, že veľa ľudí to nemá rado a aspoň u nás by to dopadlo tak, že niektorí by sa necítili dobre a obálku by sa snažili čo najrýchlejšie poslať ďalej. Jedine že by si mala menšiu svadbu skôr na štýl posedenia s kamarátmi, alebo opekačku, čo asi nemáte, keďže plánuješ aj tombolu.
Odpovedať
Ďakujem za názory :) máme svadbu skôr formou posedenia alebo menšej hostiny, aj keď hudba a tombola tam bude, no ide o to, že chcem mať v zálohe nejakú jednu dve hry, ktoré by sme vytiahli, keby niečo. Avšak tie hry, čo sú na nete sa neustále opakujú a vôbec sa mi nepáčia. Preto som hľadala niečo iné na zabavenie. v čase, kedy by sa použili bude prítomných cca 35 ľudí.
Odpovedať
povedala by som, ze je to trocha prehnane.. ono na svadbu je to podla mna az moc. zalezi aj na tom, kolo budes mat hosti, je to podla mna hra tak na nejaku mensiu rodinnu oslavu, no na svadba, tam sa hodi nieco ine. nemusis az tak, no poviem to mozno hlupo - nasilu kombinovat, ono sa ludia zabavia tak ci tak, neboj sa ;-)
Odpovedať
mohla by to byt celkom zabava ale musis sa zamysliet aj nad tym akych hosti tam budete mat, predpokladam, ze vsetkych poznach, vies ake su to povahy takze by si mala vediet, ci sa do toho zapoja v pohode ale im to bude skor na obtiaz. osobne si myslim, ze keby si to zaradila do programu ked uz budu mat vsetci trosku vypite tak by to mohlo vypalit celkom dobre lebo uz budu viac uvolneny :-)
Odpovedať
@martinita789 presne ako pises, zalezi to hlavne od hosti, aki su a aproste aky druh zabavy maju radi. ja viem, ze sa pri takychto akciach mnoho ludi vie aj prisposobit, no najlepsie by bolo nikoho do nicoho radsej nenutit, ci? a alkohol tiez dokaze robit divy, takze ak by ho bolo dost, podla mna aky kolvek program by mal uspech :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa je to na svadbu zbytočne zložité. Ak budeš mať viac hostí, bude to skôr zdĺhavé, ako by mala mať nejaký zábavný charakter. Ono sa ti hostia zabavia aj sami. A ako tu baby už písali, ak si troška vypijú a máš pár humoristov medzi hosťami, tak spraviť zábavu a srandu, nebude isto pre nich problém :)
Odpovedať
tak toto je na svadbu príliš, zbytočne zložité a málokto sa ti do toho zapojí, ja som všeobecne proti hrám na svadbe, aj tým "štandardným", toto teda vôbec... buď je dobrá nálada, dobrá hudba, DJ, dobré rozsadenie, dobré jedlo a alkohol a hostia sa zabavia aj sami.... ak mám "rozprúdiť" zábavu hrami, je to celé oničom a nudu na svadbe nezachránia ani hry..... je to individuálne, ak sa vaši hostia budú hrami baviť, že ich poznáš a bolo by to OK, volila by som potom radšej klasiku, toto bude zdĺhavé a podľa mňa aj nuda, na to tam bude príliš veľa ľudí
Odpovedať
Z môjho pohľadu sa pri takejto hre nemusí cítiť každý komfortne, nie všetci sú radi byť stredobodom pozornosti bez ohľadu na množstvo alkoholu v krvi (keby som bola hosť, tak by som hľadala cestu ako zdúchnuť a hre sa vyhnúť)...
Odpovedať
To nie je podla mna hra na akciu akou svadba je. Neviem si pomoct, no moc sa mi to tam nehodi. Ono si to treba zvazit, hlavne co sa tyka tej stranky, kolko a akych hosti budes mat na svadbe. Nie kazdemu moze taka hra zapasovat a potom by si tam mala zbytocne mnozstvo ludi, ktori by sa z nej skusali vyzut a stratilo by to svoje caro.
Odpovedať
Nie na svadbu sa mi nieco take proste nehodi. To je hra tak pre par kamaratov a nie na svadbu. Podla mna to az moc silis a nemusi to vobec v konecnom dosledku dopadnut dobre. Rasej by som to nechala bud na starejsieho alebo podla mna si aj hosti anieco vymyslia a o zabavu isto nudza nebude
Odpovedať
celkom sa v poslednom case rozmohol akysi trend, vymyslat na svadbu hry, aby sa hostia nenudili. nechapem, kde sa na toto prislo, preco by sa mali nudit a nieco sa hrat? realne, ked som aj zazila na svadbach vselijake tie stolickove tance, klobukove a neviemeste co, malokto sa zapojil a ak, tak lebo sa patrilo, evidentne jeden dvaja zanietenci doslova tahali ludi zo stoliciek zapojit sa.. sorry ale toto pre mna neprichadza do uvahy, aby ma nasilu tahali, ked sa mi nechce... no ale ze by to bola zabava; skor to rusi, ked je nejaka debata za stolom. este cepcenie, redovy okej, pripadne ze starejsi vyzve a pocas tanca sa pusti masinka, z ktorej mi stoja vlasy dupkom, ale dajme tomu. to je tak asi jedine, co teda okej moze byt. ved svadba je spolocenska udalost, ako ples, alebo tanecna zabava - tam ked idete, tiez nie su nejake hry, jednoducho hudba, jedlo a ludia diskutuju pri stoloch, tancuju,.... a toto bude dokonca rodina, takze ani nie cudzi ludia, ako na plesoch, nesilila by som to a nezapratala vecer hrami, vobec to netreba (a activity uz vobec nie na svadbu), nechajte tych hosti si svadbu aj uzivat, proste len sediet, jest, rozpravat sa a tancovat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a teraz som si vsimla v tvojom komentari, ze bude cca 35 ludi ....... no tak to uz vobec netreba nic vymyslat, naco? na svadbe sa dokaze bavit bez hier aj 100 ludi, 35 sa zvladne zabavit aj samo urcite, pozoznamuju sa, podebatia, bude o com ;-)
Odpovedať
Ďakujem za názory, nebola som na takej klasickej svadbe veľmi dlho, tak preto som chcela viac názorov. Hry som zamietla nakoniec, no a snáď sa zabavia hostia tak, že nebude k tomu potrebné vymýšľať čosi :)
Odpovedať
@mimath určite zabavia, nuda nebude :-) hlavne aby neboli hladní a mali alkohol :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som hry nechcela, že nebudem nič predom plánovať. Tiež som sa bála, žeby to narušilo zábavu a všetko zdržovalo. Nakoniec to dopadlo ale tak, že kamarát mi "zorganizoval" tie klasické hry ako topánkový kvíz alebo to ošahávanie zadkov a nôh... Zasmiali sme sa, príliš sme to nepredlžovali a nikto sa neťahal nasilu. Ja a ženích sme si vybrali zopár ľudí zo sály a bolo to. Neplánovala som nič, chcela som to nechať na kapelu, ale nestihla som to ani nejako zastaviť :) A neľutujem to, síce je to otrepaná klasika, ale ľudia sa zasmiali a u nás je svadba tak raz za 2-3 roky :) Takže to tak rýchlo neomrzí. Ale hru ako aktivity by som asi tiež radšej nevolila... Možno keby ste to ako rodina hrávali sem-tam na rodinných oslavách alebo niečo podobné. Ale inak asi nie...
Odpovedať
ak by ste mali na svadbe len pár hostí, tak ešte by to mohlo byť v pohodke no inak si to moc predstaviť asi neviem. hra je to akože v celku dobrá, no asi nie na svadbu, či? ber to len ako môj názor. ak máš starejšieho, tak by som proste takéto veci radšej nechala na neho, on by si s tým už mal v pohode poradiť ;-)
Odpovedať
Ako napad to je fajn ale nie som si ista tym, ci je to vhodne na svadbu. Predsa len tolko casu tam nebude a vymyslela by som radsej nejaku inu hru, ktora nie je ta casovo narocna
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?