Nastenka ( tabula) s vlastnymi fotkami na svadbe

Prosim dajte inspiraciu. Chceme na svadbe nastenku s vlastnymi fotkami, ked sme sa zoznamili a tak... Poradte ako to spravit, pripadne nejake obrazky pre inspiraciu kde by som nasla. Dakujeeeem
Odpovedať
Profilova fotka
@misulikes pozhanat platno, projektor, napalit milion fotiek na CD ( vsetky co najdete ... ), pripadne aj nejake spolocne videa...a pustit v slucke a moze to ist aj celu noc ... ;-) , a tiez tuto multimedialnu projekciu viete vyuzit na sutaz v karaoke a pod. ...
Odpovedať
@kapelafantom. Toto je super napad, take moderne :-) ale chceme klasicke fotky...
Odpovedať
Profilova fotka
@misulikes ved aj klasicke si vies ulozit do "moderneho formatu" a prehnat cez projektor, nie??? 8-) ... ... ale ak je nutna nastenka ;-) ...tak by som sa spytal v podniku, kde bude svadba...ono vacsina restauracii je uz dnes pripravena aj na kongresy a ine firemne podujatia, teda mozu mat kdesi v sklade " mobilnu nastenku " ... a nechaj si ju umiestnit niekde od nich ( ved platis za niestnost a sluzby ) ... no a fotky si uz zaranzuj ako sa tebe bude pacit :-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
@misulikes tak napr.my sme mali svadbu v jedálni, kde boli výdajné okienka na stravu - prelepili sme ich baliacim papierom a ponalepovali na 1 moje fotky z detstva, na 2.manželove a na 3.spoločné... dalo by sa to povymýšľať určite aj všelijako krajšie, ale takto sme vyriešili 2 veci naraz - zakryť okienka + nájsť miesto pre fotky... takže záleží aj na konkrétnom priestore... nejakú fotku nájdeš aj v mojom albume :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiež riešim takúto "fotostenu". Bude jednoduchá: na stenu zavesím pár radov klasického hnedého špagátu, kúpila som si drevené štipce, na ktoré som prilepila také malé červené dekoračné srdiečka a fotky jednoducho štipcami prichytím na špagát na stene. Mám vybratých asi 20 ks našich fotiek (z detstva a potom spoločných) o rozmeroch 10x15 cm. Ešte uvažujem, že fotky nalepím na červený tvrdý papier (budem mať červeno bielu výzdobu), aby vznikol akýsi rámik okolo fotiek a hotovo :-)
Odpovedať
Este mozes fotky pripevnit na snurku- stipcami alebo stužkou - a zavesit, kde sa uz bude dat, napr.nad stol s obcerstvenim alebo pozdlz niektorej steny, usetri ti to priestor na nastenku. A napriklad pomedzi fotky by som povesala rozne papierove ozdoby, srdiecka, kvetinky, hocico, co mate radi.
Odpovedať
My sme nase fotky na svadbe nemali, ale na samostatnom malom stoliku sme mali 6 fotiek - svadobne fotografie mojich a zenichovych rodicov a prarodicov - klasicke ciernobiele v zlatych ramoch (mala som zlatu výzdobu), a stretlo sa to s velkym uspechom u oboch rodin :-) mne sa paci aj ten nápad s projektorom, i ked celu noc by som to asi nepustala. Znama mala na svadbe takuto projekciu, kazdu fotku so zenichom nejak komentovali, ako sucast "programu", vsetkym sa to velmi pacilo.
Odpovedať
Profilova fotka
@majra1 ..To je naozaj výborná vložka v rámci svadobného programu. Kamarátke sme na svadbu vyrobili z jej a ženíchových fotiek prezentáciu a každú fotku sme doplnili vtipným komentárom. Malo to úspech, odporúčam.
Odpovedať
@monkabs Prosim a kde si kupila tieto male stipceky? Som sa dnes pytsla v dvoch kvetinarstvach a nikde to nemali. Ci nejaky e-shop??
Odpovedať
Profilova fotka
@misulikes Neuveríš, no tie drevené štipčeky som kúpila v normálnom obchode - v Cente . U nás v kvetinárstve mali štipčeky so srdiečkom, no tie boli veľmi veľmi malé, tak som potom siahla po normálnych (i keď sú o niečo menšie ako klasické štipce). Dekoračné srdiečka som kúpila v kvetinárstve. Keď prídem z práce domov, odfotím a foto pridám, ako to vyzerá. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@misulikes Práve som tu na MS našla toto: http://www.mojasvadba.sk/shops/hry-sv... :-)
Odpovedať
@monkabs no to je super, len ja chcem len ciste kolicky bez srdiecka bo budem mat inu vyzdobu. Mozno by som sa tiez mala poobzerat po klasickych drevenych vacsich.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?