Mali ste svadbu bez svadobnej odobierky?

Ak áno nemáte aj video aby som videla ako to prebiehalo? :-) Ďakujeeeem ;-)
Odpovedať
@dodka11 ahoj. My budeme mať odobierku, ale bola som na svadbe, kde ju nemali. Ženích sa obliekal spolu s nevestou v jednom dome a išli na fotenie. Svadobčania sa zhromaždili u nevesty. Nám len oznámili, že ideme do kostola a mladí sa odfotili s rodičmi pred domom a išli sme v sprievode do kostola. Keď sme prišli do sály tak mladomanželia pred prípitkom poďakovali svojim rodičom - pár slov.
Odpovedať
@dodka11 my nebudeme mať tiež :) vyfintíme sa,pofotíme sa... a potom rovno na miesto :) s rodinou sa stretneme až tam :) kedže máme obrad aj hostinu voniku pod stanom,tak sa mi to zdá také celé jednoduchšie.sme spolu 7 rokov,žijeme spolu rok,tak sa mi to zdalo zbytočné
Odpovedať
Profilova fotka
my tiež nebudeme mať klasickú odobierku, len príde snúbenec s rodičmi, vonku cleá rodina, poďakujeme rodičom, dáme im malú pozornosť a pôjdeme na obrad. nechceli sme ani jeden tie klasické zvyky, ale zdá s anám to dobrá príležitosť na poďakovanie rodičom, resp. vhodné načasovanie:)
Odpovedať
My sme nemali odobierku. Den pred svadbou sme sa ubytoval v hoteli, kde bol obrd, hostina aj ubytovani hostia, rano sme sa chystali spolu, potom sme sa sli fotit, medzitym sa v hoteli zacali zbierat hostia vratane rodicov, drahy potom siel medzi hosti ich privitat, ja som ostala na izbe a sla dole az tesne pred obradom a bolo :) prislo nam divne robit odobierku, ked spolu byvame niekolko rokov a v meste a dome, kde som nikdy nezila s rodicmi :)
Odpovedať
Ďakujem Vááám:) :-)
Odpovedať
Aj mne to je divne ked zijeme spolu vysse 2 rokov...neviem jak to sice svokra prezije ale co uz :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?