Lampióny a ich rozdávanie svadobčanom

Profilova fotka
JA rozmyslam ci dat ako par alebo dat každemu lampion , budeme mať 70 ludi tak neviem teraz sa rozhodnut ako to spravime.
Odpovedať
Ja by som dala po pároch, lebo keď sme min. rok púšťali tie "lampióny šťastia", tak neviem, či by som to sama zvládla bez toho, aby sa mi to chytilo :)
Odpovedať
u nas bude mat kazdy par jeden lampion
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za rady
Odpovedať
Profilova fotka
a je to vhodne pre deti lebo urcite bduu chciet aj oni pušťat alebo radsej zvolit pre ne balony ?
Odpovedať
Pre ne by som určite zvolila balóny, je treba dávať pozor, aby sa pri plnení teplým vzduchom ten lampion nevznietil a takisto ked uz sa zdvíha, aby sa človek neopálil tým voskom z tej sviečky, čo je tam naspodu, takže deťom by som do ruky niečo také nezverila pre istotu.
Odpovedať
@anjelivka rozhodne pre deti nie lietajúci lampion............ved si jeden pusti a uvidíš......a tiež by som ich nedávala svadobčanom pod parou
Odpovedať
@sara07 dobrá pripomienka s tými svadobčanmi pod parou :-) ja sa ešte rozhodujem, či niečo také budeme mať, tato mi vravel, že jeho kolegyne dcéra, ktorá sa minulý rok vydávala sa takto na svadbe obarila tým voskom, keď to o polnoci vypúšťali... neviem síce, ako sa jej to podarilo, možno to držala moc dlho, ak sa pri tom fotili, v každom prípade ešte zvážim, či je to dobrý nápad s tými lampiónmi...
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?