Kedy dáva ženích neveste kytičku?

Viete mi niekto poradiť, kedy dáva ženích neveste kytičku, a nevesta ženíchovi perečko, keď sa prvý krát uvidia až pred oltárom?
Odpovedať
Profilova fotka
@dyzy keď si ťa príde vyzdvihnúť domov a odtiaľ pôjdete spolu na sobáš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dyzy pokud se uvidíte až při obřadu, tak ti samozřejmě ženich nemůže předem dávat květinu. Takže si musíš vybrat, zda chceš dodržet americkou tradici, nebo slovenskou....pokud americkou, tak ti kytku doveze třebas květinářka a nikdo ti ji speciálně nepředává
Odpovedať
Profilova fotka
ženích dáva neveste kyticu pri odobierke a nevesta mu zároveň pripne pierko :-) ak nebudete mať odobierku, tak až pred kostolom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked si ta pride vyzdvihnut na obrad domov... ;-)
Odpovedať
@dyzy Ked az pred oltarom, tak by som asi poverila druzicku nech mu ho pripne pred kostolom a potom asi hlavny druzba by ta mal ist vyzdvihnut a predat ti kyticu od zenicha. No neviem, mozno by bolo pekne keby ste si vymenili kvietky a pierko pred oltarom ale zas si neviem predstavit nevestu kracat k oltaru bez kytice. Tazka odpoved na taku otazku.
Odpovedať
ďakujem za príspevok...určite mi nejak pomôže k premýšlaniu ako to urobiť.
Odpovedať
odpovede typu "pri odobierke" sa mi sem dako nehodia, ked hovori ze sa prvykrat stretnu az pred oltarom, asi ma na to nejaky dovod. Ak chces mat na fotkach ako kracas k oltaru kyticu v rukach (asi ano, neviem inak co s rukami), tak moznosti mas dve - 1. nebudete to riesit, ty budes mat kyticu doma a on pierko takisto a pripne si ho sam (mama, sestra, ktokolvek mu bude asistovat pri obliekani), alebo 2. (ako bolo pisane vyssie) - pred kostolom mu "posles" pierko po druzicke a on tebe kyticu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?