Kedy a kto unáša nevestu?

Kedy a kto unáša nevestu? Ja mam v tom všetkom strašny zmätok :-) Poradte prosim.
Odpovedať
Profilova fotka
u nas je zvyk, ze zenichovi najblizsi a okolo 22hej
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa nieco take nepaci,uz je to asi otrepané.A nepocula som na to nic dobré :-S
Odpovedať
Profilova fotka
moj nastavajuci si to nezela :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ani moj si to nezela a ani ja.....budeme sa venovat svadobcanom:)
Odpovedať
ano, robi sa to tak, aby sa vsetci stihli vratit kym o polnoci zacne redovy. Cize tak o 22,00 alebo 23,00 najneskor sa unasa nevesta. A vacisnou ju unasaju chlapi, nejaki mladi zo zenichovej strany. Ale my to tiez nebudeme mat, lebo sa nam ten zvyk nepaci
Odpovedať
Ahoj,my sme to nechceli,takze ani nemali.vacsinou ale mladi druzbovia,niekam na diskoteku,treba ale vziat i kameramana a fotografa a cca medzi tou 22-24
Odpovedať
Profilova fotka
Kedze som svadobny fotograf z praxe mozem potvrdit, ze je to priblizne o 22.00. Zalezi to od toho, kedy si na to ludia spomenu. Za dalsie v drvivej vacsine nevestu unasaju v situacii kedy ju zenich nevidi a kedze zakon optiky v tomto pripade vyborne funguje, ani fotograf to vacsinou nevidi. Odporucam nevestam aby ked ju uz unasaju aby poziadala z kamratov, aby pre fotografa dobehli. Uz sa mi totiz stalo, ze som sa to dozvedel len tak 15 min po uneseni, skocil som do auta a ked som prisiel na miesto tak prve slova boli: "preco meskam?" :)
Odpovedať
Profilova fotka
mňa uniesla švagriná s mojimi kamošmi pre istou už o pol 8 :-D ale ona je dosť šiši, takže som nebola prekapená :-D ... kameraman a fotograf už čakali v aute....mm som začala chýbať asi po 15min...ďalších 15min ho kamoš presviedčal, že ma určite uniesli lebo tam nie je kameraman a väčšina mladých....nakoniec ho presvedčil :-D ...vrátili sme sa asi za 1,5h...dobré na tom bolo to, že v ten čas sa bavili na parkete hlavne starší hostia a tak neostalo "prázdno".... a veľa hostí si ani nevšimlo, že sme preč 8-)
Odpovedať
nastávajúci si to neželá :-D ale čo :-D
Odpovedať
ako vy xcete nie? podla ostatneho programu.. si to naplanujete ako xcete, a unasat unasaju chlapi, takze ktokolvek blizky zenichovi..
Odpovedať
Dúfam, že nikto a nikdy :-D Čím viac sa blíži svadba, tým viac dúfam, že sa mi podarí tento zvyk obísť. Nepáči sa mi to, zbytočne sa tým naruší zábava :-| Ale kamošku uniesli po redovom tanci a išla sa prezliecť až po únose. Myslím, že na únos nie sú stanovené konkrétne pravidlá ;-)
Odpovedať
v mojom pripade nikto a nikdy...dufam :-D potom co som pocula dve priserne story z unosov, tak v ziadnom pripade
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tento zvyk sa už zo svadieb vytráca, naruší to atmosféru a pokazí priebeh zábavy v miestnosti. Keď únos nevesty, tak dopredu dohodnuť a načasovať tak aby to nenarušilo priebeh zábavy.
Odpovedať
Profilova fotka
ja toto tiež vynechám, naplatim si svadbu a nepozývam kopec kamarátov aby som sa potom vyparila s bratrancami a snúbencovímy kamaratmi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?