Kde zoženiem myjavský čepiec? Poraďte

Profilova fotka
Prosím baby súrne potrebujem zohnať myjavský čepiec, nevie niekto kde by som taký kúpila? Ďakujem.
Odpovedať
ahoj, nečviem ci sa da kupit, ale ak sa nakontaktujes na folklorny subor kopaničiar, tí by ti možno poradili, kto im to robí a od kiaľ to majú a snáď takouto cestou by sa to dalo poriešiť. kontakt na nich nemám, nejako cez kultúru skús alebo neviem.. vyhľadaj si niečo ohľadom kopaničiaru.. možno nájdeš aj priamy kontakt. ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mimam, ja som videla biely čepiec a čierny klobúk na čepčenie nevesty po polnoci v o FANY salone, odkiaľ si požičiavam svadobné šaty. Ja tiež nad tým rozmýšľam, pretože budeme mať klasickú svadbu a do rána treba zorganizovať veľa zábavy ;-) . Bolo by to zaujímavé mať svadobnú odobierku ako sa patrí, nie? V tomto salone to zapožičiavajú (klobúk+čepiec) tuším za 300 Sk.
Odpovedať
stasana a poznas myjavsky cepiec? bol to taky isty? ak ano tak to je perfektna cena povedala by som.. kde je ten fany salon? blizko myjavy?
Odpovedať
Profilova fotka
mimam, jasné že poznám myjavský čepiec, ale ťa asi nepoteším, lebo FANY je v BA na Tomašikovej 33 a to je pre teba asi od ruky. :-( . Ozaj, ja už mám popolnočnú svadobnú odobierku dohodnutú s bývalými folkloristkami, od tanca, sviečkového sprievodu so spevom cez čepčenie... :-) Bude to krásna vsuvka počas svadby, mne sa to veľmi páči ;-) .Vybrala som si od Laščiakovej: Zbohom ostávajte.
Odpovedať
to je krasne.. ale ja byvam v stupave a robim v ba takze bezproblemov.. ale mne sa ppodari zohnat kroj asi priamo na myjave.. tu mam rodicov :) potom by som rada vedela aky bol vysledok ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mimam, to naozaj nemáš potom ďaleko. Ale myjavský kroj sa mi veľmi páči (bielo-modrý), tak ako celá oblasť, takže si šťastný človek, keď tam budeš mať svadbu ;-) . Vieš, mám tú výhodu, že mám dobré priateľky(už pred nedávnom vydaté) a na všetkých ich svadbách sa môžem poučiť, že čo ešte....samozrejme za ich asistencie. Budú mi vlastne celú svadbu organizovať a dozerať na to, aby všetko organizačne vyšlo :-N (dúfajme). Chceme to mať také pestré, aby sa svadobní hostia jak dobre cítili, tak aj bavili ;-) . Už pomaly začnem robiť prípravný album, neboj dám vedieť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?