Kde zohnať karaoke na svadbu?

Kde zoženiem karaoke na svadbu, aby si moji hostia trošku zaspievali :-D
Odpovedať
Ahoj, staci na to normalny CD prehravac s funkciou karaoke... Tak, spevu zdar:)
Odpovedať
Mam taky dojem, že niekto nevie čo to karaoke znamená... Kontakt na "niekoho" pošlem cez IP, má aj dosť slovenských a českých pesničiek, samozrejme karaoke aj s vyfarbujúcim sa textom...
Odpovedať
Ale ja som z BB. Nebude to problém?
Odpovedať
Prečo si myslíš? Veď Slovensko je také malééééé. :-)
Odpovedať
Ahaaaaa, uz som to pochopila :-D :-D :-D :-D :-D :-D Jejda, ja som mimo... Tak ale aj tak, spevu zdar :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
evitka3 • Dnes o 18:14 ahojte - napadla ma taká myšlienka, ako oživiť po polnoci svadobnú zábavu - máte niekto skúsenosti napr. s karaoke - spievanie mikrofón v ruke a nevesta by si s každým, kto bude mať záujem zaspievala trošku z neajkej chytľavej pesničky a za odmenu dostane malý darček? koláčik, pohárik, medovník alebo čosi také? čo vy na to? adka12 • Dnes o 18:34 A kde sa dá zohnať to karaoke? Tiež som nad tým rozmýšľala... basulik • Dnes o 18:47 niektori DJi to mavaju aj v ponuke. Nas to napriklad ma..prinesie aparaturu, mikrofon a k dispozicii ma rozsiahli zoznam skladieb. Priplatok je 2000 sk, kedze musi doniest platno a celu techniku. Zaroven je v tom aj premietanie spolocnych fotiek ci uz nasich, alebo nejakych s kamosmi, ci rodinne foto, pocas "hluchych miest". Celkom dobry napad..
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ;-)
Odpovedať
bratranec mal na svadbe karaoke, a bola to riadna sranda x-) :-D vacsina ludi uz mala trosku vypite a tak sa odviazali, sme sa nasmiali :-D :-D :-D vrelo odporucam,oni si kupili dvd tusim v cehach a premietali to z notebooku na stenu cez projektor...aj fotky... 8-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... fotecky ;-)
Odpovedať
To karaoke na svadbe znie sice zaujimavo ale DJ nas od toho odhovoril, vraj to uz skusali na par svadbach ale nedopadlo to dobre :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ má Dj pesničky ktoré ľudia poznajú tak je to super zábava, samozrejme to netreba preháňať a naťahovať celý večer. Naši hostia si napríklad zaspievali pri heligónke starejšieho aj to je jedna z možností ak niekto rád spieva. :-)
Odpovedať
podla mna na karaoke musi byt dobra partia, ktora sa neboji spievat, inak je to viac trapne ako zabavne :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My budeme mat na svadbe dj, ktory ma vo svojom baliku aj karaoke - vsetko prinesie so sebou, nainstaluje a podla situacie uvidime, ci sa niekto chyti alebo nie. Ak niekto chcete, napiste do IP, dam vam kontakt. Je naozaj dobry dj a zabavac, boli sme na svadbe, kde hral, takze som si ista.
Odpovedať
kto mi vie poslat karaoke Cher - I Got You Babe (1965) v pocuvatelnej kvalite? Alebo sa to da niekde stiahnut? pomozte prosim...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@andrejkasom prosim poslite mi kontakt.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den pozeram,že hladate deejaya a zaroven karaoke to všetko ponukam aj ja kludne si pozrite moj profil mam tam aj moju ponuku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Karaoke? No problem obrovský výber česko-slovensko aj zahraničných skladieb...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?