Je redový povinný?

Profilova fotka
ahojte dievčata je redový nutnosť alebo je to už na mladomanželoch a ak to vylučime čo miesto toho ? mate skusenosti ?
Odpovedať
@anjelivka určite nie je nič povinné :) všetko bude ako si to s drahým zariadite, u nás ani redový tanec nepoznajú, máme vyberanie do venca, keď mladým prispievajú do klobúka a oni sa odmenu nalejú panáka alebo dajú medovník. Ja rozmýšlam nad alternatívou urobiť to ako nejaký tanec spojený s vyberaním peňazí a moja sestra - družička by zároveň všetkým rozdávala medovníčky. Ešte to musím premyslieť.
Odpovedať
@anjelivka redovy sme nepoznali, ale u svagra to frci tak to teraz so setrou studujeme co to vlastne ma byt ;-) , tak to sestra robi len koly "svokre' lebo oni to maju radi... :-D
Odpovedať
@anjelivka Povinnost to nie je. Kazdy kraj ma ine zvyky. Ak to nepoznate, tak si to nedavajte, predidete tym chaosu a neporozumeniu zo strany hosti. Alternativa?? Ked ta odcepcia, mozes si s rodinou zatancovat ako novomanzelka "zadarmo" ;-) Na poslednej svadbe kde som bola (na morave) po 9tej uz po neveste nebolo ani chyru ani slychu. Nebolo ani odcepcenie, ani redovy, ani nic. Bezducha ozieracka a diskoteka. Tak asi tak. Naozaj zalezi od zvykov v kraji, repsektive v rodine. Nech si vravi kto chce, co chce, aj tak bude ako vy chcete. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem
Odpovedať
ani my sme redový nemali, ani čepčenie a nemali sme ani nič namiesto toho. Len normálna zábava a po polnoci sme sa šli prezliecť. Myslím že väčšina čakala že bude ale je to len na vás, povinné nie je absolútne nič len to čo chcete vy je dôležité.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?