Já Češka, on Slovák

Profilova fotka
Dobrý den milé nevesty ;-) abych vás na začátku uvedla do situace. Muj otec je Slovák, maminka Češka a žijeme v ČR. Nastávající je Slovák, takže jsme se rozhodli pro svatbu na Slovensku. Co mne však trápí a z čeho mám obavy jsou zvyky a tradice. Aby toho nebylo málo, tak nerada tancuji. Na dvou slovenských svatbách jsem byla a tradice chápu, ale príjde mi divné, že když jsem v nich nevyrustala a nejsou mi k srdci blízké, abychom je meli. Proto vás prosím o radu, jakým zpusobem zabavit hosty a vyhnout se tradicím. Dívala jsem se do predchozích diskuzí a vetsine príjdou hry a scénky trapné... Za názory a nápady dekuji ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako zabavit hosti? dobrym Dj jom alebo skombinovat DJ a ludova hudba....ak ty nerada tancujes, budes mat aspon cas na rozhovor s ludmi na svadbe...neboj sa tradicii a nemysli si ze ked nebudes mat na svadbe tradicie a blbe hry, ze sa ti ludia budu nudit, zaklad je kvalitne zoskupenie ludi a dobra hudba... ja nebudem mat tradicie, budem mat malicko ludi, ale viem ze sa spolu zabavime tak, ako este nikdy v zivote :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cerberos1306 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nefertiti, dekuji za príspevek :-) Vetsina hostu bude ze strany nastavajícího, takže netuším co si s temi "cizími" lidmi reknu, jelikož je uvidím poprvé v živote :-| Jsem dost trémistka =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cerberos1306 zober si svojich ludi, napriklad kamaratky alebo druzicky s ktorymi sa budes citit dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bohužel 350 km je dost daleko. Počítám max s 5 kamarády. A to kdo ví jestli. S rodiči priliš dobrý vztah nemám a nevím zda vubec na svatbu dorazí
Odpovedať
Profilova fotka
@cerberos1306 to staci....kvalita je dolezitejsia ako kvantita a urcite aj na svadbe bude kopec ludi ktorych mozno nepoznas ale zoznamis sa, tvoj partner nech vybera poriadne a nech berie aj on zo svojej strany ludi o ktorych si je isty, ze vam svadu sprijemnia...a ak mas z toho maximlany stres,zbalte kufre a chodte sa zosobasit na Maledivy
Odpovedať
Profilova fotka
Maledivy bych brala 8-) :-D Dekuji za povzbuzení :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?