Hodí sa čepčenie, ak už mám dieťa?

Profilova fotka
Moja krstna mi k svadobnemu daru ponukla aj cepcenie pred redovym tancom. Mne sa to osobne velmi paci ,len neviem ci sa to hodi ak uz mam za sebou civilny sobas a uz dva roky som vydata a mam aj 5 rocneho syna .Co vy na to zienky ?
Odpovedať
@merunka132 zalezi hlavne na Tebe, ci to chces, ako by si sa pritom citala, ako konkretne by to malo prebiehat. Vo vseobecnosti plati, cokolvek,co si nevesta zela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maria117 Dakujem ,za nazor :) Ked som si pozrela video z cepcenia a predstavila si tam seba..juj slzicky mi nabehli ,ze by to bola parada. No je tu jeden clovek ,ktory mi pravidelne vie pokazit radost z veci ,ktore ma tesia...a tak to je aj v tomto pripade. Vraj sa to nehodi ,ze je to trapne a uz vobec nie ,ze ak uz zijem v manzelstve a mam aj dieta. Nechcem si nechat kecat do mojej svadby ,ale ma to rozhodilo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@merunka132 ako si sa rozhodla mala si cepcenie ? Ja mam uz tiez deti
Odpovedať
Profilova fotka
Cepcenie sa vzdy robi po dohode s nevestou-v dnesnej dobe je bezne,ze nevesty uz maju deti a tak sa cepcenie robi modernejsou formou-bez pouzivania archaickych vyrazov ako-panensky vienok a pod...Robim cepcenie na kazdej svadbe a skorej usmevnou a modernejsou formou ,ako sa robilo niekedy...
Odpovedať
Profilova fotka
@zoraz nakoniec som cepcenie nemala..
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 mala si niečo iné?
Odpovedať
Profilova fotka
@zoraz vlastne ani nie..proste to nebolo. Po polnoci som sa Len isla prezliect do kroja a Mali sme redovy tanec. U nas vlastne ani cepcenie nie je tradiciou takze nikomu to tam nechybalo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?