Dáva ženích dolu podväzok?

Ahojte chcem sa spýtať, či máte niektorá z vás skúsenosti s tým, že ženích by mal dávať dole podväzok????Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som niekde citala a videla na fotkach ze ano, ale nesmel si pomahat rukami :-p ale tak vsetko uz je na dohode si myslim, ci nieco chcete alebo nechcete na svadbe :)
Odpovedať
Hej, zubami :-) Je to skor americky zvyk, ale ked hadzeme kytice, robi sa uz aj toto :-) Ten podvazok by sa mal hadzat muzom, ako kytica slobodnym zenam. Moj drahy inak pred par rokmi jeden chytil :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím, že je to len hlúpy americký zvyk :-D ale je to čím ďalej tým viac vidieť na svadbách, keďže väčšina Slovákov sa radšej prezentuje odpozeranými hlúposťami ako svojimi tradičnými zvykmi ;-) ale tým som nechcela nikoho uraziť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak toto teda naozaj nechame na nahodu a naladu... ak budeme chciet, tak ho dole da a ak nie, nic sa nedeje... ale kyticu hadzat budem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka246 ahoj..mne sa to tiez moc nepozdava..preco by som si mala vytahovat saty uplne hore a vsetci mi maju pozerat pod suknu..moja buduca svokra rata s tym, ze to budeme robit a ze mi drahy bude so zubami stahovat podvazok... Zial my dvaja s tym nie sme vobec stotozneni..podvazok som sice dostala od brata k sviatku, ale nemam vobec v plane si ho natiahnut. Az keby sa to nejak zvrtlo, tak ho budem mat po blizku... A tak isto ako @zoldynka mam v plane hodit kyticu slobodnym babam :)
Odpovedať
@jelsulka ja som to nechcela, ale drahý by rád... :-) prekvapilo ma, že to mali na svadbách moje kamarátky, od ktorých by som to nečakala - seriózne, múdre baby... a v ich podaní a podaní ich manželov to nevyzeralo ani trochu nevkusne, či vulgárne... tak hádam sa také podarí aj nám :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie vies mne sa len hlavne nepaci, ked mi niekto povie, ze to musi byt, lebo to je tradicia!! Ale koho tradicia??? Vsak na SR to prislo len nedavno..a za to ze mi niekto povie ze to musis, tak ako sorry, vsak ja som nevesta, tak ja by som mala povedat, co musim a co nie? Ci sa mylim? :-.
Odpovedať
@jelsulka podľa mňa sa na svadbe nemusí nič. je to deň tých dvoch, ktorí sa berú, a oni sami si majú vybrať, čo na nej chcú robiť, nie čo musia alebo by mali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?