Čo na záver

Ahojte :) Budeme mať netradičnú svadbu len do cca 20:00 (max.21:00) s tým, že sa chceme vyhnúť tradíciam ako redovy, čepčenie, atď. (čím sa väčšinou končí svadba). Čo by ste nám poradili, ako by sme mohli ukončiť celý záver svadby tak, aby sme jemne hosťom naznačili, že je koniec a že treba ísť domov - nie že ich vyhadzujeme ;) A samozrejme aby sme to nejako pekne ukončili. Ďakujeme za pomoc a nápady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@obernaukaj zrejme by to bolo dobre povedať keď budete pozývať hostí akú svadbu plánujete a do koľkej a napr.si možte dať na záver krájanie torty a posledný tanec,ktorý bude ohlásený ako záverečný :) Neviem či som poradila :-D
Odpovedať
@obernaukaj ahoj, mozes pripravit program svadby a rozdat s pozvankami. Lebo podla mojho nazoru to hostia maju dopredu vediet, ze svadba bude mat zaver o 20:00. Predpokladam, ze vasa svadba bude asi bez DJa. na zaver by som napr. vypustala balony stastia, alebo vasim prihovorom-podskovanim na zaver, ze ste sice s hostami stravili kratky cas, ale o to intenzivnejsie ste ho prezivali.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme koncili o pol noci....nakolko som sa vydavala s 2mesacnym babom... redovy sme mali o 22hej...Urobili sme to tak, ze sme vopred vsetkym oznamili pri pozyvani, ze redovy bude skor a radi by sme ukoncili zabavu o pol noci. Vsetci to pochopili bez problemov...ti starsi odisli vsetci a mladez sa tam ostala bavit este asi hodku, dve. Dj uz je aj tak zaplateny cize to bolo jedno. Ale mozes to hodit aj napr. na stoly k menu...ze ZAVER: 21-00 - (a tu si vymyslite nieco, napr. posledny tanec, alebo spolocny zaverecny pripitok s podakovanim, alebo spolocne vypustenie balonov stastia :) a tak)
Odpovedať
Ďakujeme za rady, hosťom samozrejme plánujeme oznámiť, že to nebude tradičná svadba - viacerí už vedia, takže to nie je problém...problém je skôr ako som písala spôsob ukončenia - či nejako decentne alebo aj so štipkou zábavy :) krájanie torty by sme chceli skôr na začiatok :) @sslavulka DJ budeme mať - nášho kamaráta, takže bude aj hudba ;) a program veľmi nechceme zverejňovať - skôr im to chceme prezentovať ako "prekvapenie", aby nevznikli nejaké nedorozumenia a mohli sme si spraviť svadbu akú my chceme a teda aj program :D inak my budeme mať začiatok už kolo 12:30, obrad o 13:00 a potom hositna, takže keď si to tak zoberiete, bude to skoro ako do rána svadba, len s tým, že začneme skôr ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite by o tom hostia mali vediet skor ze nechcete zabavu az do rana. Predstav si ze ides na svadbu tesis sa a zrazu len tak z fleku povies ze koniec.
Odpovedať
My sme k pozvánke písali taký sprievodný list, kde sme napísali, ako bude svadba vyzerať. Že bude obrad a potom večera, nič viac. Nakoniec to za nás vyriešili čašníci v reštike, že keď je tam dlho nejaká akcia, zvyknú sa susedia sťažovať a posielať políciu. Tak sme to rozpustili a bolo :-)
Odpovedať
@obernaukaj urcite hostom oznamit pri pozyvani,aby si vedeli naplanovat strazenie deti,odvoz domov a pod.ale myslim,ze ste to dobre vymysleli,ze skor zacat,ten den je i tak uz "zabity" a aspon sa potom viacmenej normalne vyspite a bude vediet fungovat i v ned :-) ako uz baby pisali,nech DJ ohlasi posledne kolo al nieco pod....i ked my sme mali posledne o 2,potom manzel este vybavil dalsie,takze hrali cca do3 a i dalej bez hudby niektori sedeli este do 5, ale zas nevnimala som to negativne,prave naopak :-) ....potom uz len zacat pratat po stoloch,aby pochopili ;-) a mozno i s tym pomozu
Odpovedať
my sme mali takto isto - obrad o 15.00 a potom neskory obed (skora vecera) o 16.30 a o 19.00 pečené prasa. Všetci vedeli, že je to len také posedenie. Nemali sme ani tance, ani nič také. Postupne sa začali hostia rozchádzať okolo 20.30 a o 21.30 sme odišli úplne. Mali sme 28 hostí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?