Aký súbor odporúčate na čepčenie na východe?

Poprosim nejake skúsenosti, pripadne ceny. Zaujimam sa hlavne o východne slovensko.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj:) Ja urcite odporucam Sopilky,su z Presova.My sme z Humeneho,takze sme platili za cestu(na benzin) 30eur , 10 eur pozicanie kroja a 60 eur stoji cepcenie prisli 4 dievcata a 1 druzba. Takze nas to vyslo 100eur,a boli uzasniiiii. Vsetci ich chvalili,este aj nasa hudba prisla za nimi a zlozila si pred nimi klobuk:) Su to velmi mili ludia,dievcata ma este aj obliekli do kroju aj do popolnocnych:) S mamkou vzdy ked rozpravame o cepceni,tak mame zimomriavky:) A to nevravim,ked vidim nasu svadbu,to hned pri cepceni placem:) Odporucam ich vsetkymi desiatimi:)
Odpovedať
Ja by som ti odporučila Pasiju. Oni su zo Sabinova. Su tam 6 dievčata a 5 chlapcov. Taktiež vedia spravit na svadbe peknu atmosferu. Všetko začina tancom a potom nasleduje samotne čepčenie- spev so sviečkami pokutove tance hadanky. Su to mladi ludia plni optimizmu a vedia zanechat perfektne zažitky z čepenia. Beru 150eur. Ak by si chcela požičiať kroj tak neni problem to s nimi poriešit, tiež za dobru cenu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj neluska89, mohla by som sa ta opytat, keby si mi mohla poskytnut kontakt na Sopilky? skusam ich najst ale neviem ich nikde vypatrat. Budem velmi vdacna, dakujeem. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den robime svadby na kluc mame aj subor na cepcenie pozrite nas profil
Odpovedať
Poznám súbor Krupanskí črpáci z Dolnej Krupej. Je ich 14-muži i ženy. Sú super. Suma za začepčenie 100 € plus cestovné. Majú svoju stránku krupanskicrpaci.sk.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?