Aký je váš názor na svadobné hry?

ahojte, riešim dilemu, či mať nejakú svadobnú hru. priateľ si myslí že je to trapošina, ale ja si myslím, že by bolo sranda. kto mal vedeli by ste mi poradiť či to bolo fajn alebo sa bavili len naoko? chcela by som hru s príbehom ako koč alebo srdiečkový tanec...ale neviem či je to dobrý nápad :-(
Odpovedať
1
2
@mouky osobne si myslím že je super mať na hostine aj zopár takýchto hier, nie je to vôbec trapošiny. Kamarátky takéto hry ako ten spomínaný koč na svadbe mali a parádne sme sa na tom nasmiali:-) Podľa mňa ukecaj priateľa a dajte aspoň ten koč a srdiečkový tanec. Tam sa aspoň hostia pozoznamujú:-)
Odpovedať
My sme hry mali, nakoniec iba dve z troch, lebo sa viac nestíhalo. Mali sme kvíz, čiže niečo pre nás s manželom, ale bavili sa všetci na našich odpovediach a aj tým, že sami nám vymýšľali otázky :) a druhú pre hostí, bola s balónmi, ale trošku netradičnejšia.
Odpovedať
Profilova fotka
@noij ta s balonmi to je aka hra? Daj inspiraciu? To vobec neviem ako sa hra
Odpovedať
Profilova fotka
ja suhlasim s priatelom :) mne to pride niekedy trochu trapne, ale lisi sa to od typu svadby, ludi a starejsieho. no nejake dve hry svadbe pomozu a udrzia naladu. je v pohode, ak sa to urobi. davajte si iba pozor na prilis aktivneho starejsieho, nie je dobre, pokial pri svadbe ludia nemaju ani chvilku kludu a stale sa nieco nove organizuje. taktiez su tieto hry dobre pre kameramana, pretoze ma co tocit a moze urobit zaujimavejsie video.
Odpovedať
@vieroslavkaxx balóny sa uviažu na špagát dlhý cca 2 metre, prípadne aj viac. Vyberú sa súťažiaci, my sme mali štyroch. každý dostnane svoj balón, no druhý koniec špagátu sa im uviaže okolo pásu (treba teda rátať s rezervou pri dĺžke). do stredu parketu sa dajú stoličky, súťažiaci sa postavia na okraje parketu. Ich úlohou je dostať svoj uviazaný balónik bez pomoci rúk (na sťaženie len za pomoci nôh, no tak aby sa balón počas premiestňovania nedotkol zeme) na stoličku a sadnutím ho prasknúť. U nás to bola sranda, lebo jedna kamoška bola taká ľahučká, že aj keď na balón napokon sadala agresívnejšie, ten nie a nie aby praskol :D napokon jej pomohol niekto z hostí a praskol pod ňou balón vidličkou.
Odpovedať
Za mňa je to party killer... Nie každý rád súťaží, je to taká možno trošku násilna sranda lebo neveste to príde vtipne, tak sa na tom všetci musia baviť... A pritom väčšina ľudí len sedí a cumia na to ako puci od stola... No samozrejme treba poznať svojich hostí a vedieť odhadnúť ci by to u nich malo úspech.
Odpovedať
ja tiez nemam rada svadobne hry, a uz vobec nie chlastacie alebo take pri ktorych sa pytaju peniaze :D jedine co sme my nakoniec mali bol "topankovy" kviz - akurat ze namiesto topanok sme mali nachystane nase vystrihnute hlavy nalepene na kartone a dostali ich aj svadobcania - hadali spolu s nami, takze to bola celkom sranda. :)
Odpovedať
baby prosim opisete mi ako sa hraju tieto hry (koc, ten tanec srdieckovy a tak)? ja vobec nemam predstavu, doteraz som ziadnu hru na ziadnej svadbe nezazila, ale tiez by som chcela nieco, do coho by sa mohli zapojit vsetci hostia a ze by sa zabavili :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ziadne hry nemali a teda nelutujem. je to pozierac casu, ktory ti sam o sebe v svadobny den ubidha strasne rychlo. tak isto mi to pride ako zbasilnovanie hosti a nutenie ich do niecoho (ci uz zapajat sa do hier, alebo pozerat sa na nas ako nieco zdlhavo hrame). u nas sa hostia stale bavili tancovali pili atd takze mne by aj bolo luto ich vyrusit. nam stacilo to malo programu co sme mali :)
Odpovedať
Profilova fotka
My hry mat nechceme a nebudeme. Chcem, aby sa hostia bavili spontanne a nie organizovane. Budeme mat prvy a posledny novomanzelsky tanec, mozno redovy a to je vsetko.
Odpovedať
my sme to "zvládli" aj bez hier a zábava bola neskutočná, hudba top, ľudia sa bavili - na parkete, medzi sebou... myslím si, že dobrú zábavu spraví aj dobré rozloženie hostí za stolmi, Dj - ktorý vie odhadnúť, ako sa ľudia bavia, vyzvať na tanec a ľudia sa musia dobre cítiť a baviť aj spontánne sami, inak je to oničom a nezachránia to ani hry... na svadbách, kde boli hry, mi to tiež prišlo skôr ako vyrušovanie hostí od zábavy, keď sa mali sústrediť na niečo iné, čo nakoniec až tak moc sranda nebola... dá sa to aj bez hier podľa mňa
Odpovedať
Profilova fotka
hry organizuje starejsi. treba sa poradit s nim, kazdy ich robi inym sposobom a urcite vysvetli aj vsetky uskalia a pozitiva :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sonka_ryska uplne suhlasim, kde toho nieje vela a je to zabavne tak je to fajn :) mne sa pači kviz manzelsky to je fakt zabava... podla mna nech su hry nevtierave, menej nech ich je, a zabavne
Odpovedať
Podla mna su svadobne hry fajn, samozrejme ak ich nie je vela a ak su na svadbe hostia, ktori sa radi zabavia aj takymto sposobom. Urcite by som do ziadnej hry nikoho nenutila. Nepaci sa mi akurat, ak su hry dvojzmyselne, take sa mi na svadbu nehodia.
Odpovedať
My sa im urcite branit nebudeme. Bola som na viacerych svadbach a na kazdej nejake tie svadobne hry boli a vzdy sme sa moc nasmiali a zabavili. Vsak nik do nich nikoho nutit nebude , no to je skor starost starejsieho . On by sa mal o hry a ich priebeh postarat. Takze by som sa o tomto poradila s nim. Predsa oni su z oboru vedia viacej a maju aj svoje skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@mouky určite sa treba zabaviť na svadbe, veď tie hry sú stále na svadbách a nikdy to nebolo trápne :-) Môj sa už teší práveže. Aj keď sme boli švagrinej na svadbe, tak sme sa tam tak vyšantili a zabavili na tých hrách :-)
Odpovedať
@natalka18 skus zadať do googlu..vyhodí ti diskusiu aj tu ale aj video..podľa mňa sranda :D
Odpovedať
@debbina a aké to boli hry?
Odpovedať
@photostancik kameramana mať nebudeme a starejší až tak aktívny zas nie je.. len som myslela že jedna hra by potešila svadobčanov ale taká kde by sa zapojili aj oni... priateľ navrhol stoličkový ale mne sa zas toto nepozdáva :D
Odpovedať
viete boli sme na jednej svadbe kde tých hier bolo až moc... príliš premyslené by som to povedala a priateľovi sa to nepáčilo tak preto má k tomu taký vzťah ale ja nechcem nič preháňať len podľa okolností aby si starejší pripravil jednu max 2...
Odpovedať
Profilova fotka
@mouky napríklad pinpongový tanec. v tejto hre spolu súťažia dvojice. ide o to, aby sa partnerka pokúsila čo najrýchlejšie dostať loptičku posúvaním po nohe z jednej nohavice partnera do druhej. mozes aj vajíčko namiesto loptičky použiť :-)
Odpovedať
@debbina nie je to zlý nápad... len je to taká rýchlovka, či ani nie?
Odpovedať
Profilova fotka
trochu na odlahcenie - uvazujem, ze celkom sranda by bola "slepa baba" :D
Odpovedať
@photostancik slepá baba? asi nie tá detská školská veriza :D viete mi ju trochu opísať?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali asi 5 minutovy topankovy kviz, mari sa mi ze sa pri tom jedla torta ale nie som si ista. A vsetci sme sa zasmiali a trsali potom dalej :) viac nebolo potrebne, len by to rusilo
Odpovedať
@minniepha tak ked sa bude tancovať a zabávať sa aj bez hier tak samozrejme to rušiť nemienim... ja len tak do zálohy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mouky praveze ta klasicka stara verzia. zaviazat oci a ide sa :D ale na svadbe by to asi nedopadlo dobre vzhladom k viacerym urovniam promile v krvi :D ale vazne - hry su fajn, vacsinou ale netreba viac ako dve. tu sa musi prejavit skusenost a cit starejsieho, ktory by mal sledovat, ako sa zabava vyvija a kedy ju treba pozdvihnut a kedy nerusit. ale spomeniem jednu balonovu hru, ktora sa mi celkom pacila - mladomanzelia dostali od kamaratov nafuknute balony, v ktorych boli eurace. ulohou zenicha bolo prebehnut s balonom prekazkovu drahu a na jej konci si na balon sadnut, aby praskol. nasledne behom naspat, nevesta mu podala dalsi balon a znovu. v casovom limite museli zvladnut co najviac balonov a cim viac sa im podarilo, tym viac penazi si nechali.
Odpovedať
stotoznujem sa s nazorom tvojho priatela.
Odpovedať
@photostancik dakujem krásne za nápady :) aj vám ostatným čo ste zareagovali :) niečo do zálohy vymyslíme a uvidí sa. ak ešte niekto má nejaký nápad sem sním :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mouky tak ja určite budem mať hry na svadbe hostia sú na ne zvyknutí na každej svadbe čo sme boli boli nejaké hry :) určite bude topánkový kvíz, potom klobúkový tanec pre chlapov (napr. 5 chlapi budú mať na hlave klobúk a do toho bude hrať hudba a oni si budú podávať klobúk z hlavy na hlavu, komu spadne ten vypadáva) určite poznáš, potom niečo pre dievčatá bude ale to ešte premyslím dosť mi s tým radí DJ. A tí ktorí vyhrajú v tých hrách, dostanú nejakú vtipnú odmenu. Podľa mňa tie hry oživia nejako tú svadbu aj keď sa budú určite všetci baviť, nie je to rušenie ani vtieranie, len jednoducho je to niečo čo si si pre svojích svadobčanov pripravila a veľakrát sa stávajú aj celkom vtipné momenty pri týchto hrách a ľudia na to spomínajú :) To je môj názor. Ešte budem hádzať kyticu a priateľ podväzok. Budem mať aj čepčenie a v rámci toho prísahu na metličku a varešku na ktorú budú prisahať aj naši svokrovci (to ešte pred samotným čepčením). Toľko môj názor :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?