Aký budete mať program na svadbe?

Profilova fotka
Caute kocky aky budete mat program na vasej svadbe????? ;-)
Ahoj. Ja som uz svadbu mala, mala som aj 3 programy pre deti, 1 pre dospelych a 1 pre nas, mladomanzelov - a bolo to uplne skvele. 1 program sme mali po pripitku, po prvom tanci, ked si dospeli sadli, chceli sa porozpravat. Zverila som 1 druzicku ( starsiu, kamaratku) programom pre deti. Ona to vsetko komentovala, deti boli nadsene. 1 hra bola 'rozbalovanie balicku' Dacker (privesok na kluce) bol zabaleny do roznych vrstiev papiera (16) mali sme 15 deti. Deti sa postavili do kruhu, hrala sa hudba. Ked hudba vypla, dieta ktore rozbalilo papier tam naslo sladku odmenu ( cukriky, gumenne) vsetci mu zatlieskali za vyhru a odislo z kruhu ( je potrebne to dieta povzbudit, povedat mu ze vyhralo, nie prehralo a vypadava z hry) Takto to pokracovalo az kym posledne dieta rozbali najvacsi darcek. Detom sme potom povedali ze dalsia hra bude neskor, po dalsom tancovani, jedle atd. Dalsia hra bola najdenie predmetu. Na zem sa rozlozili farebne papiere ( v nasom pripade 15) vysvetlili sa detom pravidla hry a zacalo sa. Katka, druzicka napr povedala ze by si dala nejaky puding, ale na puding jej chyba lyzicka. Deti sa rozutekali pre lyzicky a Katka medzitym dala 1 papier prec, takze posledne dieta znova vyhravalo ( pozor, nie prehravalo a vypadavalo) odmenu. Tentokrat si napr. mohli z kosika vytiahnut darcek, ( my sme mali pre dievcata trblietky, pre chlapcov auticka - prehrali sa s nimi cely vecer) Katka si stale pytala veci ktore detom nemozu ublizit napr. ruz, lyzicku, kratavtu, kabelku, sako, diamanty zo stolov, ako poslednu 5 eurovku. Vsetci sa perfektne bavili, aj dospeli. Dalsia hra znovu az neskor, ale predtym nez niektore deti pojdu spat. Hrala sa hudba, ked hudba zastala tak deti mali zastat napr. na 1 nohe. Dieta ktore nevydrzalo vyhralo gumenne cukriky atd. Hry pre dospelych - mali sme len jednu, velky uspech. Druzicky rozdali papieriky, na ktorych boli mena napr smoula a smoulinka, kremienok a chocholusik, janko a marienka atd. Potom sa tieto mena citali - a vytvarali sa pary. Priviazal sa balon na clenok partnera a tancovalo sa. ( priviazte to stuzkou, nie nitkou) Pary sa snazili prasknut balon inych parov - posledny vyhrava, dava sa im symbolicka cena - my sme mali nafukovaciu trubku - nasmiali sme sa na tom. Pre mladomanzelov - mladomanzelsky milionar - perfektne. Co by som este odporucila - zoberte si na svadbu 2-3 klobuky, pri tancovani sa hodia, ludia sa nasmeju. A tiez z kuchyne valcek - valcekovy tanec musi byt aspon jeden. Vela stastia, verim ze Tvoja svadba bude skvela:-) Katka
Zabudla som dodat - ked sme potom chodili ku hostom, pripit si s kazdym - tak nam rodicia dakovali, ze aku mame skvelu svadbu,ze ani nevedia o detoch;-)
Profilova fotka
@2012svadba skvelá organizácia :-D a čo poradíš na takú svadbu kde deti nie sú?? resp. 1 až 2 deti :-) ja mám zatiaľ metlový, tiež klobúky dokonca jeden taký šašovský :-D
@mery177 @2012svadba metlovy????? ja velmi na taketo somarinky nie som ale ako inspiracia nezaskodi. tiez by ma zaujimalo co na svadbu bez deti. my co ratame tak bude 7deti vo veku 3-12 co vela nie je ale dat to ako vsuvku pocas tanecnej pauzy,nie zly napad.. To s tymi rozpravkovymi parmi je super, len ja neznasam rachot balonov. V lete sme mali rodinnu grilovacku a pre rodiny s tymito deturencami malymi som vymyslela tiez program aby si aj maminy a tatkovia s nami trosku uzili zabavu nie len okolo deti sa furt motat. Dostali pastelky, piňatu a nefarbiacu plastelinu. Joooj bol klud asi na 2h :-D rozmyslala som nad bublifukom. bolo by krasne tancovat medzi bublinkami, len sa bojim, ze pri hyperaktivite deti v nasej rodine uz po generacie, by sme asi vsetci velmi skoro skoncili na mydlovej podlahe. Tak ak ma hocikto nejaky napad na program na svadbu s malym poctom deti, sem sa ;-)
Profilova fotka
my sme boli na jednej ceskej svadbe, kde bolo aj zopar hier a narehotali sme sa statocne... samozrejme klasicky stolickovy tanec.. a potom nieco pre nevestu - vybrali par chlapov rozneho veku, otocili ich chrbtom k neveste, tej zaviazali oci a ona mala podla "obchytkania" ich zadkov najst manzela :-D ta nasa nevesta nenasla spravneho :-D alebo sa vylosovali rozne dvojice muz - zena (aj taky, co sa nepoznali). zeny dostali vajicko a mali ho dostat cez parterove gate z jednej nohavice do druhej.. nemusim hovorit ze v strede "cesty" sa uz vsetci sulali od smiechu... tiez planujem hry... je z toho potom kopa vyrehotanych fotiek ;-) .
@zuzulka86 bublifuky sme dali chlapcom, ked sme kracali pred branu ( mali sme svadbu vonku) Dievcatam sme dali do ruk kosicky s lupienkami a goralky - to sa im pacilo. Bublifukov nakupte viacej, aby nebolo placu keby sa niektoremu dietatu nahodou rozlial.
Profilova fotka
my sme boli teraz na svadbe a mali tam milionara - to bolo fajn :) potom metlovy tanec - take ja nemusim, to by som ani na svojej nechcela.. ale tie rozpravkove bytosti su fajn, aspon sa spoznaju ludia na svadbe :) este je zaujimava svadobna tombola tak vtipne spravena.. len to musia mat mladomanzelia dopredu pripravene dary v tombole..
Tiež sa chystám na svadbe urobiť nejaký program - rozmýšľam nad valčekovým a metlovým tancom, páčia sa mi aj tie rozprávkové páry, obchytkávanie zadkov a aj hra s vajíčkom, ale asi by nebolo dobré, ak by to vajíčko bolo surové!
Profilova fotka
@12etuska My sme mali naplánovanú a pripravenú svadobnú tombolu a klobúkový tanec, ale stihli sme len tú tombolu, strašne ten čas rýchlo ubiehal... ;-)
@2012svadba Aký je to valčekový tanec. Toto nepoznám.
Profilova fotka
@12etuska pouzi vyhladavac. najde ti kopec tem.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?