Ako zorganizovať pytačky, keď drahý nie je Slovák?

Profilova fotka
Ahoj babenky, chcela som sa spytat ci tu niekto nema skusenosti s organizovanim pytaciek ked je drahy cudzinec. Ten moj trosku hovori po slovensky ale no velmi malo preto vobec neviem ako to spravit.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam taliana a predavnom sme sa brali.Ja som to neriesila,pretoze aj keby sme mali pytacky,tak by ste museli zorganizovat spickoveho prekladatela aby spoza ludi krical,ze co sa prave odohrava.My sme nemali ani starejsieho a ani pytacky.Mali sme skvelu hudbu+dobre hry a poviem ti nikomu ani neechybali tie pytacky.Naco si ta bude znova pytat ked uz ta raz ziadal o ruku?My sme hned na zaciatku svadby povedali,ze nasa svadba je netradicna a ze si ju organizujeme sami bez zbytocnych tradici.Ale ak si potrpis na pytacky a slovenske tradicie tak sprav,len to budes mat komplikovane a budes musiet draheho dopredu oboznamit,ze co a kedy ma povedat.... My sme mali o pol noci odcepcovanie a prisiel Folklorny subor(mlade baby a chalani) a to tam tak roztocili ,ze ludia ani nedychali.Nic si sa nemusela ucit ani moj a vsetko dopadlo super,lebo ten folklor to vsetko za nas robil aj do klobuka vyberali za nas.Pa x-)
Odpovedať
Profilova fotka
nazdar kocky, aj moj vyvoleny nie je slovak, a tiez som rozmyslala, ze pytacky nebudu. Ved mojej mamine uz raz povedal lamanou slovencinou: daj mi alenku za zienku :-) Na fare som sa dozvedela, ze nas musi oddavat farar ktory ovlada aj rodny jazyk mojho nastavajuceho. Tak mame po probleme, ze ako bude prebiehat omsa. Vsetko sa da vyriesit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hnedka Ja som chcela len tie pytacky robit lebo u nas na vychode je to dost akoze dolezite ale no nakoniec neviem ci si to nerozmyslim :-( . Inak my tiez budeme tak taku netradicnu svadbu, hry a tak. Ale kedze ste nerobili pytacky tak ste sli hned do kostola ci akym sposobom ste to robili?
Odpovedať
Profilova fotka
rano som bola u kadernicky uz o 7.00 (prisiel fotograf robil fotky) potom prisla vyzazistka....potom som sa isla obliect do siat do jednej pozicovne kde prisli aj moji rodicia(lebo muzovi rodicia spali na hotely ) narobili sme fotky potom sme isli s fotografom na hodinu a pol spravit dake foto a o 13:45 nas cakalo auto pred svadobkou ktore nas zaviezlo pred kostol kde uz cakali svadobny hostia.Prve nase stretnutie teda bolo pred kostolikom.Niekoho si zaobstaraj ak chces aby ti pred kostol pripravili dake obcerstvenie na stoliček a dake slane drobnosti na bielom obrusku medzi casom co budu druzicky pripinat pierka.My sme dali ze vsetci sa stretneme fixne pred kostolom o 14:00 a sobas zacal o 14:30 po skonceni sobasu nas cakala vonku ziva hudba(bonita :-D ) a ked sme vysli zacali hrat....potom ked boli dake gratulacie a tak isla muzika do hotela aby boli uz pripraveny ked prideme. Potom bolo v hotely privitanie zasadacia pesnicka(ludia sa porossadzali) prhovr pripitok potom mali aj znami popripravovane rozne prekvapka pre nas.Inac my sme si kupili taky velky bieli dazdnik zo zlatou ruckou(klasicky hladky) a nan sa podpisali vsedci hostia aj muzika.(super spomienka )
Odpovedať
Profilova fotka
@carmenne1503 alebo jedna moja znama mala tiez draheho cudzinca a dala si spravit take mini brozurky s popisom ,ze ake tradicie sa robia u nas a im to porozdavala den predtym.Alebo sprav pytacky s tym,ze bude pri tvojom zenichovi starejsi alebo dakto kto to bude za neho rozpravat vy sa dopredu dohodnite a mas.A oni uz budu vediet o co sa jedna s tych brozuriek....
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som to vsetkym uz vysvetlila ze ako to je u nas a trosku aj tie tradicie, aj som si cely program spravila aby vedeli. Takze dufam ze to bude stacit. Ale myslim ze keby drahy hovoril len nieco take jednoduché tak by sa to mozno dalo, lebo nieco po slovenky zladne. Asi to skusime tak jednoducho. Inak ake hry ste mali na svadbe?
Odpovedať
Profilova fotka
@hnedka Inak super napad s tym dazdnikom! Fakt originalne!
Odpovedať
Profilova fotka
@carmenne1503 alebo ja som mala na topanke zo spodu napisane manzelove meno (predavaju take leskle kamienky roznych farieb ktore su na samolepku a som si tam vykamienkovala meno ze ELLI a ked ti bude fotograf robit foto nech ti to odfoti u mna na to zabudol 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@hnedka Ja som si chcela zo spodu nalepit srdiecka ale aj s tym menom to nieje zle!
Odpovedať
Profilova fotka
@carmenne1503 no to uz ako sa tebe bude lepsie aj srdiecka su krasne alebo datum..... jeeej uz sa ti to blizi :-) kraaasa to stoji za to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hnedka No datum to by tiez nebolo zle! No blizi, blizi uz pomaly ani nespim! Ale drahy konecne pride v piatok tak uz nato budeme dvaja! No este ze mam taku super maminu ze mi pomaha. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tesim sa s vami a ja som nespala den pred svadbou a ani som nebola vobec unavena na druhy den :-N bude to vas Den nadherny x-) x-) x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?