Ako riešiť redový, keď máme Dj?

Ahoj, prosim o radu - uz-vydatych a za-chvilu-vydatych, ako aj DJov samych - ako riesit redovy tanec, ked mate DJa? Teda nie skupinu, co zaspieva, kto prave tancuje? Je nejaka instrumentalna verzia alebo nieco neutralne? Dakujem za rady, Jana
Odpovedať
ahojte, fakt ste to ziadna nemuseli riesit? mna by len zaujimalo, ako to prijali hostia a tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@januska_7 bola som na jednej svadbe kde bol Dj a redovy bol zrieseny tak, ze Dj jednoducho danu skladbu pustil....Dj by mal mat vo svojom repertoare aj take veci...
Odpovedať
Nam DJ povedal ze taku skladbu ma ale nebude sa do nej vstupovat ze kto presne teraz tancuje. Este mozno na tu cast niekto vytiahne harminiku a bude to live.
Odpovedať
@januska_7 Ahoj, my budeme mat Dj-ja a on to spravi tak ze ma hudbu podmazovu a do toho s kolegom spievaju. Tiez som sa obavala ale povedal ze to bude takto ze pohoda tak mu verim lebo to nie je ziadny zaciatocnik ale profesional na urovni. Preto ak chces Dj mala by si vediet ako sa pri nom ludia zabavaju lebo ked pusti pesnicku a dalej sa nestara ze ci bude pasovat kto s tebou vobec tancuje tak to nech zavesi na klinec a ide robit nieco ine.
Odpovedať
@janka870 @kattusskak @kexik218 dakujem baby, predebatim to s DJom, on urcite nejake riesenie ma, ale chcela som vediet, ci su alternativy, ste super! :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?