Aké máte skúsenosti s fotokútikom na svadbe?

Ahojte nevesticky. Premyslam nad fotokutikom. Zazili ste ho niekedy na svadbe? Nenarusi to trosku hlavny program? Mladi sa pojdu fotit starsich to asi neoslovi. Nas DJ bude robit zabavu cely vecer a v urcity cas ludom rozda rekvizity na pobavenie preto neviem ci mat k tomu este fotokutik. Nemam s nim bohuzial ziadnu skusenost :/
Odpovedať
tiež zvažujem fotokútik, lebo o 21:00 nám musí odísť fotograf...Ale ešte som sa s tým osobne nestretla...
Odpovedať
a čo to prosím vás ten fotokútik je? ja som sa s tým doteraz nestretla, ale z každej svadby, na ktorej som bola, bolo kopec fotiek aj bez toho, aj s nevestou, ženíchom, s každým :-) na čo to akože je? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mňa by to veru tiež celkom zaujímalo...
Odpovedať
Profilova fotka
tiez by som chcela fotokutik, kedze fotograf bude jeden z najlepsich kamaratov zenicha a urcite sa budeme s nim chciet aj bavit a nebude teda vyslovene len cvakat cely vecer..... Fotokutik je asi taka americka zabavka :D ale ja si to predstavujem tak, ze spravim nejake pozadie, dame tam nejaky fotak, pripadne rekvizitky a ludia sa mozu sami fotit ...videla som to uz a vzdy vznikli celkom fajn kolektivne fotky aj ludi, ktori sa nepoznali a to bolo na tom mile :-)
Odpovedať
@ivusik5 len ci nie je caro prave v tom ze ludia dostanu hned aj svoje fotky vytlacene
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali a bola to zábava! ľudia behali s veľkými okuliarmi, haluze robili, tancovali. mám ich pofotených. bolo to super :)
Odpovedať
My sme mali fotobox a bolo to super, kazdy si pochvaloval, pofotil aj fotograf aj sami sme sa fotili, ludia sa fotili,deti, momentky ake by fotograf neodfotil asi,kedze to funguje na principe ze ludia sa sami fotia..odporucam :)
Odpovedať
Dievcence znie to super len aka je cena? :-|
Odpovedať
Take fotky fotograf nevytvori to je pravda... Neviem sa rozhodnut medzi fotokutikom a karikaturistom :/
Odpovedať
@wewe666 a koľko ťa stojí karikaturista?
Odpovedať
Profilova fotka
@wewe666 hej to je to carovne, ale toto caro stoji 200 - 300€ na 4hod aj s mladencom, ktory bude pri tom a teda sa podla mna tak hostia nevyblaznia pri tom foteni... a bohuzial, to si moj rozpocet nemoze dovolit :) vsetky foto potom kazdemu dam a moze si vytlacit, co bude chiet. Lacnejsia varianta :-) a viac sa mi paci predstava, ze to budu mat k dispozicii od obeda do vecera a nielen na 4hod :-)
Odpovedať
Kocky tie co ste mali fotokutik. O akom case je najlepsie zahajit fotenie? Pocula som ze ked sa zacne prilis skoro ludia su este moc triezvi aby sa poriadne odviazali. Obrad bude o stvrtej kym pride e do saly kym sa napapame kym sa ludia riadne uvolnia :D Ci ho dat od deviatej do dvanastej? Alebo od osmej do jedenastej?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no my sme to mali normálne od začiatku v rámci výzdoby (kľudne si pozrite v albume s výzdobou), nemali sme žiadne zahájenie, ani špeciálneho fotografa. Keď sa tam ľudia chceli odfotiť, zavolali si fotografa, pridali sa nejakí ľudia a zase sa vrátil fotiť zábavu. Zase v tej sále potom veľa tancuje a on nemusí nonstop fotiť len tancovačky. Ale reálne si ľudia začali tie rekvizity brať až neskôr, a vôbec nie len deti. Pre nás to bol super ťah :)
Odpovedať
Profilova fotka
A reálne nás to stálo pár eur, stolík, na ktorom boli rekvizity položené, tabuľky som si vyrobila sama, nejaké prkotiny z aliexpresu, a papierovú stenu tiež sama. Čiže sa bavíme asi o cene do 10e v mojom prípade.
Odpovedať
@nataala ta stena je nadherna. Klobuk dole....
Odpovedať
@nataala ta stena je naozaj krasna :) my tiez rozmyslame nad fotokutikom a chcela by som sa ta spytat ako ste potom tu stenu pripevnili v sale?
Odpovedať
Profilova fotka
@borkab87 pod kvetmi je natiahnutá plachta a v sále sa špendlili jednotlivé kvety na ňu.
Odpovedať
@nataala super, dakujem :)
Odpovedať
@nataala fuu klobuk dole, ta stena je perfektna :-)
Odpovedať
Ahojte bola som teraz na svadbe kde tento fotokutik mali. Mali ho cca od 10tej ludia uz boli v naladicke a tym padom ss fotili na rozne sposoby :-D .. Bolo to si na tri hodiny ale bola to velka zabava.. Fotografie hned aj vytlacili a ludia tam cakali aby sa mohli odfotit bol o to naozaj zaujem.. Tiez som si myslela ze je to hlupost zo zapadu ale ked som to zazila naozaj som sa zabavila a teraz rozmyslam ze to dam aj na vlastnu. Len to ze je to celkom draha zalezitost. Ale rekvizit mali vela a rozne vtipne tabulky s textom napr. prisiel som len na kolac, buduca nevesta, som len jej/jeho atd.
Odpovedať
@onsa1908 super dakujem idem do toho :*
Odpovedať
@onsa1908 prosim ta chcem sa ta spytat mali ho na 3hodiny? Tym padom by bol fotokutik do 1:00 rana.
Odpovedať
Popravde si nepamatam presne kolko ho mali ten cas na svadbe plynie rychlo ale mali ho dostatocne dlho na to aby sa vsetci stihli pofotit. Konkretne sa jednalo o fotokutik.sk. Oni to mali nejak cez znameho za polovicnu cenu inak to stoji okolo 300alebo kolko uvadzaju na stranke. Ale potom vsetky fotky zavesia na internet a zamknu pod heslo a ma k nim pristup len vybrany okruh ludi co je tiez fajn.. Mozno sa da s nimi dohodnut aj na kratsi cas za lacnejsie to neviem. :-)
Odpovedať
ja mam tiez objednanu fotobudku od 22:00 na 3 hodiny a tesim sa na to, lebo som to uz zazila na svadbe a bolo to super! ;) zabava pre vsetkych a kopec blaznivych fotiek ihned vytlacenych a aj online..a ako sa vravi, vlastnu fotku clovek len tak nevyhodi, takze je to myslim aj fajn darcek pre hosti na pamiatku :)
Odpovedať
a inak lacnejsie to je ak si nedate neobmedzenu tlac fotiek pocas celej doby, ale len nejaky pocet a ostatne len online a posielat si
Odpovedať
ano ja som si dala "len" 200fotiek :)
Odpovedať
@wewe666 daj potom vediet ako si bola spokojna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nataala Natali mala by si urobiť normálne postup na tú krásnu stenu fotokútika, odpadla som krááásna :)
Odpovedať
presne chcem sa opytat ako si robila tie kvety..nejaky navod?dik
Odpovedať
Takze fotokutik odporucam na 110% ludia dokonca aj postarsi boli stale v rade na fotenie :D baby nemam co dodat tie fotky stoja za to :DDDDD ludia mali fotky hned pri sebe. Proste to nazvem ciste sialenstvo :D zacali sme o 21:00 a uplne tych 200 fotiek stacilo :D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?