Zúženie svadobných šiat. Poraďte

Potrebujem poradiť...požičala som si už na svadbu šaty, ale stále ma trápi jedna vec. Šaty mi musela pri zaväzovaní dosť stiahnuť. Spravilo to aj to, že som si dala malý kruh. Pri skúške som skúšala aj veľký kruh a tam to bolo pekne rozložené. Ale vo veľkom kruhu som sa nevedela hýbať a vyzerala som veľká :-D Keď som to povedala slečne tvrdila mi, že šaty v celku len skracujú a zúžiť o taký kus nemôžu. Len malé úpravy robia. Je to naozaj tak? Lebo keď pozerám fotky, tak nikto to také nemá. A neviem čo mám robiť. Už tam mám aj zálohu.
Odpovedať
Profilova fotka
skát si ich sama, len nie STROJOM!!! len-tak rucne, nech sa to dá po svadbe pekne a bez toho, aby si to dámy v salóne vsimli, vypárat!?? dalsia varianta: prepozicaj iné, co sadnú ako uliate- o zálohe sa s nimi porozprávaj, ved ak sa nesobásis uz o mesiac, tak by to mohlo klapnút. (- ved ti nikto nemöze nanútit saty, lebo uz si zaplatila zálohu!?? povedz, ze si sa rozhodla pre iné, sorry....) kedy más sobás?? (len od toho termínu zálezí....ci ti vrátia zálohu, ak je to uz v nedohladne.... tak má salón na to právo! (myslím na to " nanútenie" o ktorom som písala hore.) tak nech sa ti darí a hod foto.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam zaplatenu zalohu ale pani v salone vravela ze im stale chodia nove kolekcie a mozem si hocikedy saty zamenit za ine a zaloha ostava.a ked mas svadbu az v septembri,tak sa informuj kedy pride dajsia kolekcia a chod skusat,urcite najdes na seba saty ktore ti sadnu ako uliate
Odpovedať
To skrátenie spravia len to zúženie,nie.To mi povedali, že si môžem vymeniť.Len málo času mám na skúšanie.V práci je toho veľa.Budem si ho asi musieť nájsť ten čas.....Ale ďakujem ..svadba bude 6.septembra....len aby som potom mala z čoho vyberať..... ;-)
Odpovedať
alienka..ja robim v uk..a netusim este kedy presne pridem na svadbu :-D ale som v kontakte so salonom a povedali,ze v poho staci,ked si ich pride vyzdvihnut a oni mi ich ten den upravia na pockanie.. takze verim,ze ked im napises mail,ci nechystaju nove modely,tak ti s radostou odpovedia a mozno sa ti zapaci nieco nove..mozno uz stihnes predkolekciu 09 ;-) inac..aka velkost su tie saty a aka je tvoja velkost..lebo aj od toho to zavisi..napr. z 38 ti v poho spravia 36 alebo aj 40 niekedy..ale necakaj,ze dostanes 34..tie saty uz potom nevyzeraju dobre.. =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?