Zúfala zo svadobných šiat H.E.L.P

Ahojte dievčatá. Ja už neviem čo mám robiť kvôli sv. šatám. Bola som na skúške (len s mamkou, kamoška to nestihla emoticon ), rezervovala som si jedny, ale stále o nich nie som presvedčená, že sú to tie "pravé". Aj kamošky, ked som im ukazovala fotky mali rôzne názory. Je mi trápne sa opäť rezervovať na skúšanie ked od prvej skúške šiat neubehli ani 2 týždne. A to som sa na skúšanie šiat najviac tešila ako ste tu písali ze aké to je super ked sa prvýkrat uvidíte v zrkadle. Poradte pleaaas.
Odpovedať
Profilova fotka
Vezmi si takú kamku, ktorá ťa pozná takmer ako ty sama seba. A hlavne takú, ktorá keď ti niečo nesedí tak ti povie, že ti to nesedí aj pred pracovníčkami salónu. Pretože ide o TVOJ DEŇ a nie o deň tej kamky ani o deň tých pracovníčok ani nikoho iného. A keď sa ty zbadáš v nejakých šatách, tak ak to budú TIE PRAVÉ mala by si mať pocit, že už v nich chceš odísť a nikdy ich nevyzliecť. A keď si také nenašla, tak hľadaj ďalej, nezlakom sa na prvé, lebo ťa to bude potom mrzieť a budeš to ľutovať :) veď svadobné by si mala mať len raz za život, tak nech z nich sama padáš na zadok ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@piskotka128 v kolkych salonoch si bola ak sa smiem opytat? :)
Odpovedať
Ahoj, na tvojom mieste by som tie saty hned zrusila, cim skor tym lepsie, ved uz teraz lutujes, co bude v den svadby...a nech ti to nie je trapne, nema byt co, nie je predsa tyzden pred svadbou... a uricte pochod vela salonov, aj 10 aby si to mala s cim porovnat :-) Kedze byvas v Kosiciach, je to velke mesto, bude tam uricte vela zaujimavych kuskov ;) Mne sa napr. paci svadobne studio Maggie, obcas si pozeram na nete :)
Odpovedať
Urcite nebudes prva ani posledna nevesta, co zrusila zajednane svadobne saty, len tu na MS je ich aspon 100. :) Pobehaj si aj ine salony, vyskusaj aj ine saty a vezmi si tie, o ktorych budes najviac presvedcena. Ved je to len raz za zivot :
Odpovedať
@lienulikk dakujem velmi pekne za tvoj nazor, tvoje slova su presne také ako keby mi to hovorilo moje vnútro @ vavam iba v jednom, ale bolo ich tam asi tisiiiiic @ dejkana šatky som nebola skúšať v salone v KE, aj ked tu bývam, nechcela som chodiť po všetkých možných salonoch, pretože len v jednom som sa nevedela rozhodnúť a bolo z čoho vyberať, nie to ked ich vyskúšam cca 50, už budem mať totálny zmätok v hlave :(
Odpovedať
Kým tam nebude ten tvoj 100%ný vnútorný pocit, nie sú tie pravé... hľadaj ďalej a neboj sa skúšania, nemaj zlý pocit. Veď je to len raz za život :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte ma napadlo, ak chceš, tak si sem pridaj fotky zo skúšky a keď sa k tomu vyjadrí viacero dievčat, možno ti uľahčia rozhodovanie ;-) aj sama sa možno znova nadchneš pre niektoré keď si prečítaš tie krásne komenty od báb, ktoré sú momentálne v svadobnom kolotoči...predsa len také kočky, ktoré sú aktuálne v centre diania sú z toho viac nadchnuté ako mižno kamarátky, ktoré sú len otrávené tým, že s tebou majú tráviť hodiny v salónoch ;-)
Odpovedať
@lienulikk aj nad tym som premyslala, ale predsa len to je verejný portál a nechcela by som sa tu zverejňovať, nie som tento typ =-)
Odpovedať
Neboj sa nič. Kľudne ich zruš. Ja som bola na skúške v piatok a hneď v sobotu ráno som im volala že nechcem tie, čo som si vybrala. Tak som tam šla v pondelok znova a našla som si tie pravé :-) a ten pocit stojí za to ísť tam znova a skúšať až kým si nenájdeš tie tvoje ;-)
Odpovedať
Dievčatá dnes som volala a objednala som sa znovu na skúšanie šiat. Majiteľka bola skvelá, ochotná. Ďakujem Váááaám
Odpovedať
A ako to dopadlo? Uz si vybrala tie spravne? Ja mam tiez tu istu dilemu raz sa mi tie moje pacia a raz nie. Myslela som si ze vybrat svadobne saty nieje az taky problem :-(
Odpovedať
Bola som už druhý krát a vybrala som si tie NAJ. Cez internetovú stránku som si poriadne popozerala obrázky šiat, ktoré som si chcela vyskúšať a stiahla som si obrázky do mobilu. Tie som ukázala majitelke salonu a každé jedné šaty som si vyskúšala. Mala som dve kamošky a mamku a všetky sme sa zhodli na tých istých. Kamoška mi radila aby som si vlasy urobila tak aký účes chcem mať na svadbe a približne aj make - up a samozrejme tam išla dobre naladená, a fakt to urobilo divy, užívala som si to, nie ako po prvý krát. Ked si si nie istá určite ešte chod skúšať ešte raz, hoci aj do iného salónu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja ti napisem moj pribeh :-D ... ja som skusala saty tehotna v 4mes. samozrejme uplne ina postava, pacili sa mi jedny strasne, aj mi sedeli tak som si ich rezervovala, zaplatila zalohu a po porode som samozrejme zistila ze mi vobec nesedia... lenze, zaloha bola zaplatena, uz do ineho salonu som nesla, pretoze by mi prepadlo 200e co nie je malo.... mala som take nervy ze ti ani nehovorim ake...sklamanie obrovske...preto som si narychlo vyberala ine. Ked som si konecne vybrala z tych co ostalo, trebalo ich upravovat, vo STVRTOK pred svadbou som ich prisla vyskusat a kamoska mi hovori, reni maju tu este lepsie :D aha...vyskusaj...a zistili sme dva dni pred svadbou, ze potrebujem saty o 2 konf.velkosti mensie, cize som ich este v ten den znova zmenila :D - nepytaj sa ako som sa citila...ale je to moja volba, moja svadba, moje peniaze Cize sa rozhoduj SRDCOM a saty ktore oblecies musia byt pocitovo tvoje top :)! skusaj a men dovtedy dokial chces sama :)
Odpovedať
ja som vysla zo svadobneho salona rovnako znechutena, pomaly az odradena!nakoniec som si vybrala saty na nete, a podla obrazka som si dala usit...nenahodis tu na MS foto?aby sme aj my mohl :-) i posudit
Odpovedať
este som mrkla kedy mas svadbu...zlaticko ved ty mas este casu doooost, mozes obehat pol sveta a este desat krat zmenit nazor!!!takze sa vobec nestresuj, v nejaky den ked budu mat kamosky volno, urobte si tour de salons a mozno ti nieco padne do oka...a satky si rezervuj az ked budes na 100% rozhodnuta, aby si sa potom zbytocne netrapila ako teraz ;-) drzim ti palce!!!
Odpovedať
@reni1512 klobuk dole, ja by som asi skolabovala a odvolala celu svadbu :-D vynikajúco si to zvládla a ešte s bábätkom ;-) @peonia ak keď mám času dosť chcela som mať na výber všetky možné šatky, keby som prišla neskôr mohlo sa stať že tie "moje" by boli už na náš termín rezervované a to by ma veľmi mrzelo. Šatkami som si 100% istá a čo môžem budúcim nevestičkám poradiť nepozerajte dookola fotky zo skúšania šiat, lebo aj tie ktoré sa Vám páčili sa Vám časom znechútia. Viď. JA :-D Kamoška ma prinútila fotky z mojho telefonu vymazat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@piskotka128 posliiii fotkuuuuu
Odpovedať
@reni1512 žiadnu nemám, kamoška ma prinútila svoje fotky z mobilu vymazať, aby som viac nešpekulovala :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?