Zrušenie rezervácie šiat. Je to ferové?

Profilova fotka
Ahojte dievčatá ...joj, ja mam taky problem, že mam už rezervované šatičky v jednom salone, aleeeee... nasla som uuplne inde tie najkrajsie saticky o akych som vzdy snivala (su dost daleko, takych 200 km:( .. ale problem je v tom ,ze mi pride velmi nefer zrušiť tu rezervaciu šiat v salone...pripada mi to ako podraz, lebo su tam strasne mile babenky a dokonca boli ochotne mi ušiť novy korzetik, lebo ten povodny sa mi nejako nepozdaval....dievcata, myslite, ze by som mohla zrušiť tu rezervaciu? ..moj drahy mi vravi, že načo vymyšľam, však sa neberieme kvoli šatam...joj, ja si to uvedomujem, len ked kazda z nas chce vyzerat v ten den uzasne a najkrajsie...a nyvyše mame už len mesiac do svadby :((..och, pomožte..
Odpovedať
Profilova fotka
predaj cez bazár zálohu a vôbec nerieš že chceš iné... svadbu máš (hádam) len raz. ;-) takber tie, čo ti učarovali... ale odporúčam najrpv vyskúšať, aby si novými nebola sklamaná....
Odpovedať
Ked rezervaciu zrusis, tak prides o zalohu a z cisto 'obchodneho' hladiska nebude nikto o nic ukrateny a nema Ta to co trapit. To, ze tety v obchode su mile, ochotne a ze Ti je ich luto, chapem, ale byt Tebou tak skusim premoct pocit viny. Svoju zalohu dostanu a este maju moznost pozicat tie saty niekomu inemu(mozno). A Ty kvoli zmene rozhodnutia zaplatis viac, ale to je Tvoja vec. Proste podla mna, ak Ti neni luto peniazkov, tak ber tie krajsie saty a tetam vysvetli, ze sa Ti velmi pacil ich pristup, ale das prednost inym satam.
Odpovedať
Profilova fotka
poctava- tetuškám kúp kvietok za milý a ochotný prístup a jasne že ber tie vysnívané. Ale... už tu veľa dievčat písalo že prestanú chodiť po salónoch. Z toľkého množstva šiat samé nevedia, ktoré sú tie najkrajšie. A tie v tej diaľke 200 km si si už skúšala?
Odpovedať
Profilova fotka
ono to o peniazkoch ani nie je, lebo tie druhe saticky su o polovicu lacnejsie ;-) ...ale uz som to premyslela v hlavicke..pojdem si tie druhe saticky vyskusat a ak mi sadnu ako uliate (s babenkou co ich poziciava som uz prediskutovala ci by mi sadli a tak a povedala, ze miery sedia, len prist vyskusat), tak nebudem vahat, zavolam v momente do salonu, moooc sa ospravedlnim a bude ;-) ...len ako presvedcit draheho, aby tam so mnou zasiel? :-p ..baby, tiez sa neznasate, ked sa neviete rozhodnut?...ja tuto vlastnost na sebe z duse nenavidim..
Odpovedať
Podla mna nemas co rozmyslat, zober si radsej saty, ktore sa ti pacia a co sa tyka zalohy, akurat ti prepadne zaloha. Ospravedlnovat sa nemusis, ved oni na tebe zarobili a tie iste saty este mozu pozicat inej neveste na ten isty termin! Ty si zakaznik, ty rozhodujes o sebe a tvojich svadobnych satach. Hlavne si skus tie druhe, ak si ich este nemala, mozno budes sklamana ako v nich budes vyzerat ty, kazdemu pristane nieco ine. A ak budes spokojna, sup do prveho salonu a zrusit termin, sice skoda zalohy ale vydavas sa predsa raz (snad :-x ).
Odpovedať
Profilova fotka
Janka, aj ja som zrusila rezervacku, lebo som nasla vysnivane saty a kupila som si ich :-) To nech Ta vobec netrapi. Peniazky Ti aj tak nevratia, takze ako tu uz kocky pisali, oni svoj biznis mat budu a dokonca tie satky v ten den mozno este aj niekomu pozicaju... :-) Hlavne si tie saty chod co najskor skusit a hned budes kludnejsia a budes vediet, co mas robit. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
moooc vam vsetkym dakujem...zajtra pozriem vlak a drahy ani nebude vediet, poviem, ze idem pozriet kamosku 8-) ..viete o tom, ze ste strasne zlate?...potrebovala som zistat istotu, ze je to dobre rozhodnutie...paaa, och, Bayka, to vsetko tie tvoje satocky narobili :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?